Ege Postası
Geri

İki gecede 4 otomobil yaktı, yakalandı

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde, iki gece arayla, camlarını kırdığı 4 otomobili ateşe veren ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerince eşgali belirlenen 30 yaşındaki Deniz Orhan, merak edip döndüğü olay yerinde fark edilince yakalandı.
İki gecede 4 otomobil yaktı, yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
17 Mart 2013 Pazar 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Donanmacı Mahalesi 1737 Sokak'taki Gazi Anadolu Lisesi karşısında önceki gün park halinde duran 4 otomobilin camları kırıldı. 2 otomobil de yanıcı madde ile ateşe verildi. Alev alan otomobillerden 1'i itfaiye ekiplerin çalışmalarına rağmen tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi. Kundaklama ile ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, olay yerinde incelemede bulunarak, kanıt aradı. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen ekipler, olay saatinden kısa bir süre önce sokağa yakın bir yerde duran Deniz Orhan'ın çevreyi izlediğini fark etti. Kameranın çekim açısından çıkan Orhan'ın araçların alev aldığı anlarda bölgeden hızla uzaklaşığı görüldü. Ekipler bu kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

ÇALIŞMALARI İZLERKEN YAKALANDI

Bir gün sonra dün saat 23.30'da, aynı sokak üzerinde yine park halinde duran, emekli matematik öğretmeni 45 yaşındaki Özlem Günaydın'a ait 35 V 2679 plakalı, ziraat ürünleri satan bir şirketin satış müdürü 40 yaşındaki Atınç Özdenç'e ait 35 LT 207 plakalı otomobil, kundaklandı. İki aracın camını kıranlar, bu otomobilleri de içeriden yanıcı madde ile ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin çalışmalarına rağmen bu 2 araçtan da 1'i tamamen yanarak hurdaya döndü. İki gece arayla camı kırılarak ateşe verilen 4 otomobilden 2'si kullanılmaz hale gelirken, mahalle sakinleri tedirgin oldu. Olay yerinde incelemede bulunan ekipler, birgün önce güvenlik kamerası ile görüntülenen Deniz Orhan'ın çalışmaları uzaktan izlediğini fark etti. Gözaltına alınan Orhan, Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Poliste çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu belirtien Orhan, ifade vermedi. Nöbetçi savcının talimatıyla Deniz Orhan'ın bugün adliyeye sevk edileceği kaydedildi. Ekipler, olaya karışmış başka kimsenin olup olmadığının ise araştırıldığı bildirildi.

İlk gün otomobili yanan emekli mali müşavir 63 yaşındaki Adnan Eryener, "Bir önceki gün benim arabamı yaktılar. İki gün arayla birisi benim arabam olmak üzere 2 araç kullanılamaz hale geldi. Aynı sokakta ikinci olay bu" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası