Ege Postası
Geri

İl Başkanı Şengül’den 3 ilçe açıklaması

AK Parti İzmir’de kongre mesaisi sürerken, Buca, Selçuk, Bayraklı’nın ardından Çeşme ve Aliağa’da ortaya çıkan liste krizine genel merkezin gösterdiği adayların atanması yoluyla müdahale edildi. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, iki ilçenin başkan atamalarını gerçekleştirdiklerini söyledi.
İl Başkanı Şengül’den 3 ilçe açıklaması
Haberler / Yerel Politika
29 Mart 2018 Perşembe 18:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İl başkanları toplantısı için bugün Ankara’ya giden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, genel merkezin gösterdiği adaylara karşı aday çıkaracağı ortaya çıkan Aliağa ve Çeşme’nin ilçe başkanlarının atamasını yaptıklarını açıklayarak, iki ilçenin kongrelerinin iptal edilmeyeceğini, bunun yerine erteleme yoluna gideceklerini belirtti.

ÇEŞME VE ALİAĞA ATAMALARINI YAPTIK, KONGRELERİNİ ERTELEYECEĞİZ

İl Başkanı Şengül, “Aliağa ve Çeşme’ni atamalarını yaptık. Kongre takvimlerini de büyük ihtimalle erteleteceğiz” dedi.

ALİAĞA’DA İSA ÖNAL, ÇEŞME’DE FULYA BARBAROS ADAY OLACAĞINI BELİRTMİŞTİ

Aliağa’da Yaşar Akbulut’un yerine Kazım Sayın, Çeşme’de ise Alpaslan Ertürk’ün yerine İlker Etike başkan adayı olarak açıklanmıştı. Çeşme’de Etike’nin yerine Fulya Barbaros, Alağa’da Kazım Sayın’ın karşısına İsa Önal aday olacağını belirtmişti.

SELÇUK’TA SÜREÇ NASIL GELİŞMİŞTİ'

Öte yandan Selçuk’ta genel merkezin Sema Yeşilçimen’i yeniden aday göstermesi üzerine aday olup kongre kazanan Osman Başterzi ile ilgili süreç hakkında da açıklama yaptı.

Pazartesi günü mazbatasını alarak görevine başlayan Osman Başterzi, öncesinde il başkanlığına gelerek kendisi ve 15 kişiden oluşan yönetim kurulunun istifasını sunmuştu. İl Başkanı Aydın Şengül ise istifaları mazbata alımının ardından genel merkezle yapılacak istişarenin ardından devreye sokabileceklerini ya da yeni bir atama yapabileceklerini açıklamıştı.

HAFTAYA GENEL MERKEZ KOORDİNATÖRLERİ YENİDEN SELÇUK’TA OLACAK

İl Başkanı Aydın Şengül, Selçuk’taki durum ile ilgili değerlendirmenin yeniden yapılacağını, genel merkez tarafından görevlendirilecek koordinatörlerin yeniden ilçeye gelerek yeni bir temayül ve mülakat süreci gerçekleştireceklerini açıkladı.

SELÇUK’TA YENİ BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Selçuk süreci hakkında bilgi veren AK Parti İzmir İl Başkanı Şengül, “Selçuk ile ilgili istifalar alınmıştı. Yeni bir çalışma yapacağız Selçuk’ta. Önümüzdeki hafta genel merkezden arkadaşlar gelecek ve tekrar mülakatlar yapılacak. Tekrar dinleyeceğiz. Ondan sonra karar vereceğiz” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası