Ege Postası
Geri

İlkadım'da sıcak yemek servisi

İlkadım Belediyesi ve Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi işbirliği ile 8 farklı noktada ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtılıyor. Kökçüoğlu Mahalle Muhtarlığı önünde yapılan yemek dağıtımına katılan İlkadım Belediyesi...
İlkadım'da sıcak yemek servisi
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlkadım Belediyesi ve Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi işbirliği ile 8 farklı noktada ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtılıyor.

Kökçüoğlu Mahalle Muhtarlığı önünde yapılan yemek dağıtımına katılan İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, vatandaşlara elleriyle servis yaptı. Vatandaşların evlerinden getirdikleri kaplara yemek koyan Başkan Yardımcısı Bayraktar, Kimse Yok Mu Derneği ile birlikte Ramazan ayının her günü İlkadım ilçesi sınırları içerisinde 8 noktada sıcak yemek dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Kimse Yok Mu Derneği ile yaptıkları bu anlamlı çalışmayla ihtiyaç sahiplerine evlerinin önünde sıcak iftar yemeği verdiklerini söyleyen Bayraktar, “Ramazan ayı rahmet, bereket ve mağfiret gibi manevi değerleri barındırmasının yanında diğer yandan sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın had safhaya ulaştığı bir bereket ve birlik ayıdır. Kimse Yok Mu Derneği ile birlikte bu yıl dördüncüsünü organize ettiğimiz sıcak yemek dağıtımında vatandaşlarımızın evlerinden getirdikleri kaplarına sıcak yemek koyuyoruz. Yardımlaşmanın doruk noktasına ulaştığı bu mübarek ayda vatandaşın yüzünü güldürmek bizi mutlu ediyor. Ramazan dolayısıyla her akşam 2 farklı mahallemizde vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı yapıyoruz.” dedi.

Kökçüoğlu Mahallesi'ndeki sıcak yemek dağıtım programına İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar'ın yanı sıra Kökçüoğlu Mahalle Muhtarı Kemal Kindan ve İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Recep Aslan katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası