Ege Postası
Geri

Hayırsever Kulak, Aksaray'a fakülte yaptıracak

Veteriner Fakültesi’nin ardından Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İslami İlimler Fakültesi de hayırsever desteği ile yapılacak. Fakültenin yapımını Aksaraylı hayırseverlerden Dr. Yalçın Kulak üstlendi. Fakülte yapımına ilişkin protokol...
Hayırsever Kulak, Aksaray'a fakülte yaptıracak
Haberler / Genel
25 Temmuz 2013 Perşembe 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Veteriner Fakültesi’nin ardından Aksaray Üniversitesi (ASÜ) İslami İlimler Fakültesi de hayırsever desteği ile yapılacak. Fakültenin yapımını Aksaraylı hayırseverlerden Dr. Yalçın Kulak üstlendi. Fakülte yapımına ilişkin protokol yarın törenle imzalanacak.

        2006 yılında kurulan ve son derece hızlı şekilde büyüyen ASÜ’nün ivmesi, hayırsever destekleriyle daha da artıyor. Yapılan çalışmalarla ASÜ’de 4 olan fakülte sayısı son birkaç yıl içinde 9’a yükseldi. Yeni fakülte binalarının yapımı için çalışmalar devam ediyor. Fakültelerin yapımı için hayırsever desteğinin çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiren ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, bu manada pek çok görüşme yapıyor, ziyaretlerde bulunuyor.

        Aksaraylı hayırseverlerden Dr. Yalçın Kulak’la da görüşen Rektör Acar, görüşmelerin olumlu neticelendiğini söyledi. İslami İlimler Fakültesi’nin yapımının Dr. Yalçın Kulak tarafından üstlenildiğini kaydeden Rektör Acar, “Sayın Yalçın Kulak’a çok teşekkür ediyorum. İslami İlimler Fakültesi ile alakalı kendileriyle yaptığımız görüşmelerin ardından Sayın Kulak, üniversitemiz ve şehrimiz için bu önemli yatırımı hayata geçirebileceklerini söylediler.” dedi. Rektör Mustafa Acar, 26 Temmuz Cuma günü saat 11.00’de, ASÜ Senato Salonu’nda fakülte yapımı ile alakalı hazırlanan protokolün imzalanacağını ifade etti.

        Veteriner Fakültesi’nin yapımını da Aksaraylı hayırsever iş adamlarından Osman Altuntaş üstlenmişti.









YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası