Ege Postası
Geri

İmam İhmal edilen hizmetleri hayata geçirmek için göreve talibim

Buca’nın geleceğini düşünerek, Buca’yı hak ettiği yere taşıyarak, Buca halkıyla birlikte Buca Belediyesini yönetmeye talibim.
İmam İhmal edilen hizmetleri  hayata geçirmek için göreve talibim
Haberler / Yerel Politika
7 Ocak 2014 Salı 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Necati İmam 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Necati İmam Buca eskiden yazlık ve kışlık sinemaları bulunan sosyal kültürel açıdan gelişmiş bir ilçeydi. Şuan Buca da sinemamız, tiyatromuz yok. Gençlerimizin spor yapacakları alanlar sosyal kültürel alanlar çok kısıtlı, ihmal edilen hizmetleri hayata geçirmek için göreve talibim. Buca’yı derneklerimizle, esnaflarımızla, vatandaşlarımızla beraber yöneteceğiz. Buca’yı yaşanabilir bir ilçe yapacağız. Buca’nın sorunlarını biliyorum ve ekibimle sorunları çözmek için bu göreve Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan Adayı oldum. Sivil toplum örgütleri esnaf ziyaretleri ile ev toplantıları yapıyoruz, ziyaret etmiş olduğumuz yerlerde Buca’da hayata geçireceğimiz projeleri paylaşıyoruz. Ayrıca Bugüne kadar ziyaretlerde bulunmuş olduğumuz yerlerde hep sıcak bir karşılama ile karşılaştık. Bizlere gönülden destek veren partili partisiz tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum''diyen İmam “Belediyecilik sadece yol yapmak parke taşı döşemek demek değildir. Buradan açıkça ifade ediyorum ki,Buca ilçesinde, yoksun ve yoksul insan, mutsuz insan olmayacak. Bu iddia ile göreve talibim. Buca’yı yeniden inşa edip, Türkiye’nin seçkin bir yerleşim yeri yapacağız. “Bizi destekleyerek güçlendiren güvenen halkımıza biz de güvenlerini boşa çıkartmayacağız. 30 Mart seçim sonuçları Buca için her şey çok farklı olacak. Tüm Türkiye de parmakla gösterilen bir kent yaratacağız. İnsanlara Buca’nın sorunları çözülebilir, muhteşem işler de yapılabilirmiş dedirteceğiz” dedi.





 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası