Ege Postası
Geri

İmam: Seçim kaybetme kaygım yok

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Necati İmam,“Benim kendime güvenim, inancım, tam. Ben her zaman ekip ve takım çalışmasından yana oldum. Bu şekilde davranırsak önümüzdeki yerel seçimi de kazanırız. Buca’da yapacağımı iddia ettiğim projeleri gerçekleştireceğimden hiç kuşkunuz olmasın.’ ’ Belediyeler mazeret üretme yeri değil iş yapma yeridir. Eylem üretme yeridir” dedi.
İmam: Seçim kaybetme kaygım yok
Haberler / Yerel Politika
29 Kasım 2013 Cuma 13:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Kadrolarını ve vitrinlerini Buca'nın tümünü yansıtan bir fotoğraf karesine benzeten İmam, iddialı konuştu: “Halktan kopmamış, iyi yetişmiş uzman kadrolarla seçime hazırlanıyoruz. Yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızın gerekçelerini iyi anlatmak durumundayız. Buca’da yerel seçimleri yeniden kazanacağız. Kendimize güveniyoruz. Çünkü biz Buca’nın birikimiyiz.”

Aday belirlemede başkan adayı tespitinin önemine dikkat çeken İmam, şunları söyledi: “Genel Başkanımız, aday tespitinin, partinin oyunun üzerine daha fazla katkıda bulunacak kişilerin, partinin genel eğilimi ile birleştirilmesiyle yapılmasını istiyor. Bu bizi doğruya götürecek yöntemdir. Bu yöntem, ayakları yere sağlam basarsa, altyapısı iyi hazırlanıp, objektif ve çapraz araştırmalarla tespit edilirse, gerçek tercihe bizi ulaştıracaktır. Objektif sonuçlar ortaya çıktığında, aday şeklen belirlenir. Önemli olan; CHP’nin, belediye ve ilçe yönetimiyle Buca'da seçimi alacak altyapının oluşturulmasıdır.”

CHP Buca İlçe Örgütü yöneticilerinin bu noktada görevleri gereği önemli sorumluluklar üstlenmesi gerektiğine vurgu yapan İmam, sözlerini şöyle tamamladı: “Buca’nın kimliğini tespit edip, geleceğine yön verecek projeleri halkımıza iyi anlatırsak; bu kutsal görevi yerine getirmiş ve hedefe ulaşmada yol almış oluruz. Buca'yı tarif etmek gerekir. Buca ne ilçesidi? Turizm ilçesi midi? Konut alanı mıdır, üniversite alanı mıdır veya ticaret alanı mıdı? Bu sorulara verilecek yanıtlarımızla birlikte; büyük emek vermemiz, planlı çalışmalar yürütmemiz gerekiyor. Yoksa halkın gözünü doldurmadan, proje sunmadan, seçim stratejileri oluşturmak doğru sonuç vermez. Sandık başına gitmemize dört ay kala mahallelerde toplantılar yaparak, sivil toplum kuruluşlarını da mutlaka sürece dahil etmeliyiz. Halkın günlük yaşamını kolaylaştıracak projelerimizi ve CHP’nin yerel yönetim anlayışını yansıtan doğrularımızı, parti üyelerimize de sorumluluk vererek iyi anlatmalıyız.”


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası