Ege Postası
Geri

İngiliz Üsleri'ndeki hareketlilik halkı tedirgin etti

Suriye’ye yönelik muhtemel askeri müdahale ve Kıbrıs’taki İngiliz Üsleri'nin bu konudaki rolü gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Rum basını, son 24 içerisinde Ağrotur Üssü havalimanına çok sayıda savaş uçağı ve ilgili ekipmanın...
İngiliz Üsleri'ndeki hareketlilik halkı tedirgin etti
Haberler / Dünya
31 Ağustos 2013 Cumartesi 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suriye’ye yönelik muhtemel askeri müdahale ve Kıbrıs’taki İngiliz Üsleri'nin bu konudaki rolü gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Rum basını, son 24 içerisinde Ağrotur Üssü havalimanına çok sayıda savaş uçağı ve ilgili ekipmanın gelmesiyle bölge halkının tedirginliğinin arttığını belirtti.

Perşembe sabahından itibaren, Ağrotur’da 6 adet “Typhoon” tipi avcı uçağı bulunduğu aktarılırken, aynı günün akşam saatlerinde ise,aralarında birkaç Tornado’nun bulunduğu başka savaş uçaklarının Ağrotur’a gittikleri belirtildi.

İngilizlerin Ağrotur Üssü’nün Suriye aleyhindeki müdahale için kullanılmayacağına dair güvence verilmesine rağmen Ağrotur bölgesi sakinlerinin ikna olmadıklarını ve kendilerini huzurlu hissetmedikleri ifade edildi.

Ağrotur Üssü, Körfez’deki savaş sırasında ve Ortadoğu’da çıkan benzer krizlerde, saldırı mevzii ve ikmal noktası olarak kullanılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası