Ege Postası
Geri

İnşaatta bölgeler arası işbirliği görüşülüyor

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) ile Vifak Sanayici ve İşadamları Derneği (VİSİAD) inşaat komiteleri işadamlarını bir araya getirdi. Bölgeler arası iş köprüleri ile ilgili bilgiler veren TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer,...
İnşaatta bölgeler arası işbirliği görüşülüyor
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 16:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) ile Vifak Sanayici ve İşadamları Derneği (VİSİAD) inşaat komiteleri işadamlarını bir araya getirdi.
Bölgeler arası iş köprüleri ile ilgili bilgiler veren TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer, “Bu tür faaliyetler ile bölgesel anlamda iş gücü, pazar payı ve üyelerimize yeni iş bağlantıları, yeni projeler ve yatırımların yanında işbirlikleri oluşturmayı, İstanbul’un tecrübesini Trakya’nın imkanları ile birleştirip sinerji oluşturmayı hedefledik.” dedi.
VİSİAD üyeleri; yatırım imkanlarını yerinde görmek ve ikili iş görüşmelerinde bulunmak üzere Trakya bölgesine geldiklerini, bölgeye inşaat ve gayrimenkul üzerine yatırım yapmayı düşündüklerini belirtti.
Görüşmelerinin ardından VİSİAD İnşaat Komite Başkanı Yüksel Hamzaoğlu ve TAGİD İnşaat Komitesi Başkanı Fikri İşbilir günün anısına birbirlerine plaket takdim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası