Ege Postası
Geri

Serhat Dershanesi, SBS’de ilk 10’da 7 derece aldı

Niğde Sungurbey Koleji ve Serhat Dersanesi öğrencisi Cennet Sena Güney, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 489,853 puanla Niğde il birincisi oldu. Serhat Dersanesi ilk 10’da 7 derece elde etti. Serhat Dershanesi İlköğretim Şubesi Müdürü Kamil...
Serhat Dershanesi, SBS’de ilk 10’da 7 derece aldı
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Niğde Sungurbey Koleji ve Serhat Dersanesi öğrencisi Cennet Sena Güney, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) 489,853 puanla Niğde il birincisi oldu. Serhat Dersanesi ilk 10’da 7 derece elde etti.

Serhat Dershanesi İlköğretim Şubesi Müdürü Kamil Herdem, "2013 yılı SBS sınavı belki son SBS sonuçları açıklandı. Serhat Dersanesi olarak bir yıllık emeğimizin karşılığı olarak ilk 10’ da 7 derece çıkarttık. Bu başarı ilk olarak öğrencilerimizin başarısı, sonra onların başarılı olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ailelerimizin ve onların eğitiminde temel faktör olan okullarımız. Serhat Dershanesi olarak öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz." dedi.

SBS Niğde birincisi Cennet Sena Güney, "SBS sınavında 493,660 puanla Niğde il birincisi oldum. Sınava hazırlanırken düzenli ve devamlı olarak hazırlandım. Önemli olan kendinize uygun bir plan yapmak ve o plan doğrultusunda çalışmak ve o plan doğrultusunda devam etmek. SBS’ ye hazırlanırken aralarda dinlenme saatlerimde bağlama çalıyordum. Yüzmeye ve arkadaşlarımla gezmeye gidip sınav stresini azaltmaya çalışıyordum. Niğde dışında Ankara fen lisesini düşünüyorum. Üniversitede Tıp fakültesini düşünüyorum. Bu başarımda serhat dershanesi öğretmenleri, okul öğretmenlerim ve ailemin katkısı büyük. Öğretmenlerime ve aileme bu başarıyı yakalamamda bana destek ve yardımcı oldukları için teşekkür ederim” diye konuştu.

SBS Niğde ikincisi Edibe Sena Elmas ise "SBS'de Niğde il ikincisi ve Türkiye’de 510. oldum. Sınavda başarıyı yakalamak için düzenli olmak ve bazı konularda taviz vermek gerekiyor. Bazı şeylerden fedakarlık yaptığın zaman sonucunun güzel olması o verdiğin tavizleri unutturuyor ve taviz verdiğin için memnun bile olduğun oluyor. Ben de başarıyı Serhat Dersanesi'nde yakaladım. Ben de arkadaşım Cennet gibi fen lisesini ileride ise tıp fakültesini düşünüyorum.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası