Ege Postası
Geri

Maltepe – Yenirenk Dershaneleri’nden 3 tam puan

Türkiye genelinde 1 milyon 112 bin 604 öğrencinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. Maltepe-Yeni Renk Dershaneleri öğrencilerinden Mehmet Furkan Buğday, Utku Can Doğan ve Zeynep Feyza Pamukçuoğlu tüm soruları doğru...
Maltepe – Yenirenk Dershaneleri’nden 3 tam puan
Haberler / Genel
12 Temmuz 2013 Cuma 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye genelinde 1 milyon 112 bin 604 öğrencinin girdiği Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonuçları açıklandı. Maltepe-Yeni Renk Dershaneleri öğrencilerinden Mehmet Furkan Buğday, Utku Can Doğan ve Zeynep Feyza Pamukçuoğlu tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı.

SBS sınavındaki başarılarının dershane öğretmenleriyle birlikte kutlayan öğrenciler sınav başarılarında dershanenin uygulamış olduğu eğitim programlarının ve öğretmenlerinin sıcak ilgilerinin etkili olduğunu belirtti. Başarılı öğrenciler, başarılarında emeği geçen öncelikle kendi ailelerine, dershane öğretmenlerine ve Özel Samanyolu Ülkü Ulusoy ve Ulubatlı Hasan İlköğretim okulları öğretmenlerine teşekkür etti.

Dershane Müdürü Bilgin Gökmen Seviye Belirleme Sınavı’nda (SBS) sınavındaki başarılarını şöyle değerlendirdi; ‘’Maltepe–Yeni Renk Dershaneleri olarak bu başarıda aile, öğretmen ve öğrenci işbirliğinin sağlam kurulmasına, uygulanan nitelikli ve verimli eğitim programına ve en önemlisi de öz veriyle çalışan fedakar öğretmenlerimizin gayretlerinin bu güzel sonucu ortaya çıkardığına inanıyoruz. Bu onuru bizlere yaşatan öğrencilerimize, bizlere güvenerek evlatlarını bizlere emanet eden velilerimize, öğrencilerimizin başarısı için gece gündüz fedakarca çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin lise hayatlarında da bu başarıyı devam ettirmelerini diliyorum. Ayrıca SBS sınavına girmiş olan tüm öğrencilerimizin de sınav sonuçlarını tebrik ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası