Ege Postası
Geri

İş adamları Turhal'ın ekonomisinin gelişmesi için bir araya geldi

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TUSİAD) ev sahipliğinde yapıldı. İş adamlarının geniş katılımı ile Turhal Yüzbaşıoğlu tesislerinde...
İş adamları Turhal'ın ekonomisinin gelişmesi için bir araya geldi
Haberler / Ekonomi
3 Temmuz 2013 Çarşamba 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Genişletilmiş Başkanlar Kurulu, Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TUSİAD) ev sahipliğinde yapıldı.

İş adamlarının geniş katılımı ile Turhal Yüzbaşıoğlu tesislerinde yapılan toplantıya; AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel’in yanı sıra Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Ali Gözen, Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Osman Reis, Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sami Dinler, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Koç ile çok sayıda iş adamı katıldı.

İş adamlarını Turhal’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sami Dinler, açılış konuşmasında, derneğin çalışmaları ve toplantının içeriği hakkında kısa bilgi verdi. İlçenin, coğrafi yapısı ve iklimi itibari ile birçok yere göre şanslı olduğunu söyleyen Başkan Dinler, mevcut potansiyelin iyi kullanılması halinde ilçenin daha da güzel yerlere gelebileceğini hatırlattı. Katılımcılara teşekkür eden Dinler, amaçlarının ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yapısına katkı sağlamak olduğunu kaydetti.

Toplantının ilçeye büyük katkılar sağlayacağının altını çizen Kaymakam Yunus Fatih Kadiroğlu da böyle güzide insanlarla bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Kadiroğlu, "Sizleri, bu toplantı vesilesi ile ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Turhal, 1930’lu yıllarda 4 bin nüfuslu ve sadece kale civarında yerleşimi bulunan bir kasaba iken, açılan şeker fabrikası sayesinde bugün kasaba ve köyleri ile birlikte 100 bin nüfuslu bir ilçe konumuna gelmiş. Bu, bizlere sanayinin önemini gösteren bir kıstas. İlçemiz kara, hava, demiryolu taşımacılığında sıkıntısı olmayan, deniz yoluna 2-3 saat mesafede, her yöne ulaşım imkanına kavuşmuş şanslı diyebileceğimiz bir noktada. Burada yapacağınız toplantının, başta Turhal olmak üzere bölgemiz ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

İlçenin sürekli geliştiğini ve değiştiğini anlatan Belediye Başkanı Ali Gözen de TUSİAD ve KASİF’li iş adamlarına ilçenin sorunlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel ise geniş katılımlı toplantının ilçeye ve iş adamları için ufuk açıcı olduğunu belirterek, programda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Tokat Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Süer de toplantı da yaptığı konuşmada, "Türkiye'de 81 noktada, dünyada 140 farklı ülkede, üst kuruluşumuz TUSKON ve KASİF ile beraber, üyelerimizi tüm dünyayla buluşturuyoruz. AKSİAD olarak 260'dan fazla işletmeyi temsil ediyoruz, 8 yıldır, iş dünyası için bir rehberlik merkezi olarak çalışıyoruz." diye konuştu. Program, davetlilere yapılan yemek ikramı ile son buldu.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası