Ege Postası
Geri

Işın Karaca Karabağlarlı kadınlar için söyledi

Karabağlar Belediyesi, kadınların hak arama mücadelelerinin kazanımı olan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü konser ve zumba dansı gösterileri, karanfillerle kutladı. Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Işın Karaca, en güzel şarkılarını Karabağlarlı kadınlar için söyledi.
Işın Karaca Karabağlarlı kadınlar için söyledi
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mart 2013 Cumartesi 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Üçyol’daki Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen etkinlik öncesinde Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, kadınların bu anlamli gününü karanfillerle kutladı, kadına yönelik şiddetin son bulmasını diledi. Türkiye’de kadına yönelik şiddetin giderek artmasından duydukları endişeyi dile getiren Başkan Kürüm, “İleri çağdaş, ekonomisi güçlü ülkelerde kadına yönelik şiddet yok. İlimden, çağdaşlıktan geçmeyen yolun sonu karanlıktır. Bizim için Kadınlar Günü sadece 8 Mart değil, her gün kadınlar günü" dedi.
Işın Karaca’nın sahne aldığı konser öncesinde, İzmir Zumba Fitness Dans Grubu gösteri yaptı. Son günlerin moda dansı zumba gösterisine, izleyenler de eşlik etti. İzmir’in sevilen müzik gruplarından Shadow Band’ın mini konserinin ardından sahne alan Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Işın Karaca, sevilen şarkılarını Karabağlarlı kadınlar için söyledi. Yağmura rağmen yüzlerce kişi Işın Karaca’nın şarkılarıyla coştu. Işın Karaca, Beste Metin isimli engelli bir kızı sahneye çıkararak, birlikte şarkı söyledi. Toplum polisleri de Karaca’ya çicek vererek teşekkür etti. Başkan Kürüm ise konser sonunda Karaca’ya plaket vererek teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası