Ege Postası
Geri

İstanbul BBSK'de teknik direktörlüğe Cihat Arslan getirildi

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan İstanbul BBSK, Bülent Korkmaz’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Cihat Arslan ile doldurdu. Arslan kendisini 2 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.Langa Tesisleri’nde...
İstanbul BBSK'de teknik direktörlüğe Cihat Arslan getirildi
Haberler / Spor
3 Haziran 2013 Pazartesi 12:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan İstanbul BBSK, Bülent Korkmaz’dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Cihat Arslan ile doldurdu. Arslan kendisini 2 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Langa Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine kulüp başkanı Çağatay Kalkancı ve Cihat Arslan katıldı. Başkan Çağatay Kalkancı, Arslan'la 2 yıllığına anlaştıklarını dile getirerek, "Genç ve dinamik bir hoca ile Süper Lig’e tekrar dönme hedefiyle çalışmalarımızın ilk ayağını tamamladık. Hedefimiz doğrultusunda takımımızın teknik liderliğini yapacak dinamik bir hoca ile anlaştık ve hocamız bugün itibariyle görevine başladı. Onun vereceği rapor doğrultusunda gerekli yapılanmayı gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Cihat Arslan ise “Her iki tarafa da hayırlı olsun. Geçmişte futbolcusu olduğum ve aynı zamanda hedefi olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Geçen sezonun kötü izlerini üzerimizden silip hak ettiğimiz Süper Lig’e tekrar çıkmak için mücadele edeceğiz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası