Ege Postası
Geri

İstanbul Sağlık Müdürü’nden Esenyurt Belediyesi’ne ziyaret

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sağlık yatırımları ile hizmetlerinin ele alındığı ziyarette Ali İhsan Dokucu, Necmi Kadıoğlu’nu konuya ilgi...
İstanbul Sağlık Müdürü’nden Esenyurt Belediyesi’ne ziyaret
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 18:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Sağlık yatırımları ile hizmetlerinin ele alındığı ziyarette Ali İhsan Dokucu, Necmi Kadıoğlu’nu konuya ilgi ve duyarlılığından dolayı tebrik etti.

Kurmayları ile Esenyurt Belediyesi’ne gelen Dokucu, Kadıoğlu’nun sağlık alanında büyük yatırımlar yaptığını belirtti. Kadıoğlu’na teşekkürlerini sundu.


Ziyaretten memnun olan Necmi Kadıoğlu ise Esenyurt ‘ta sağlık yatırımlarının durmaksızın devam edeceğini aktardı. Kadıoğlu, Devlet Hastanesi ek binasıyla ilçede sağlık hizmetinin daha iyi bir duruma geleceğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası