Ege Postası
Geri

İstanbul Valisi Şahin'den ilk açıklama

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde canlı bomba saldırısı meydana geldiğini, olayda canlı bombayla birlikte 5 kişinin hayatını kaybettiğini, hastanelerde 20 yaralı bulunduğunu açıkladı.
İstanbul Valisi Şahin'den ilk açıklama
Haberler / Güncel
19 Mart 2016 Cumartesi 13:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Beyoğlu'nda kaymakamlık önünde öğleden önce bir canlı bomba kendini patlatarak 3 vatandaşımızın ölümüne sebebiyet vermiştir, 21 vatandaş yaralı olarak hastanelere kaldırıldı. Bunlardan 3'ü ağırdı. Bunlardan biri de biraz önce hastanede vefat etmiştir. . Olayın daha detaylı incelemeleri arkadaşlarımız tarafında devam ettirilmektedir. Daha sonra detaylar netleştikçe ayrıca bilgiler verilecektir. Canlı bomba saldırısı. 

HASTANELERDE 20 YARALI VAR
Bomba ihbarı değil de, sosyal medyada hızla yayılan bir konu var. Nişantaşı'nda, Bayrampaşa'da ve İstanbul'un değişik yerlerinde de bombaların patladığı şeklinde. Bunlar tamamen asılsızdır. Böyle bir haber, böyle bir olay yok. Her şeye detaylı bir şekilde bakılıyor. Hastanelerimizde 20 tane yaralı var, ikisi ağır bunların" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası