Ege Postası
Geri

İstanbul'daki saldırı sonrası İzmir'den teröre tepki yağdı!

İstanbul’un İstiklal Caddesi'nda sabah saatlerindeki canlı bomba saldırısında 5 kişi yaşamını yitirirken, 36 kişi de yaralandı. Kanlı saldırı sonrası İzmir'den çok sayıda siyasi sosyal medyadan teröre tepki gösterdi. İstanbul'daki saldırı sonrası
İstanbul'daki saldırı sonrası İzmir'den teröre tepki yağdı!
Haberler / Yerel Politika
19 Mart 2016 Cumartesi 16:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Türkiye bir kez daha terör saldırısı ile sarsıldı. Geçtiğimi,z günlerde Ankara'da gerçekleşen canlı bo0mba saldırısı onrası terörün hedefinde bu kez İstanbul vardı.
İstanbul’un İstiklal Caddesi'nda sabah saatlerindeki canlı bomba saldırısında 5 kişi yaşamını yitirirken, 36 kişi de yaralandı.

Kanlı saldırı sonrası İzmir'den çok sayıda siyasi sosyal medyadan teröre tepki gösterdi.

İzmir Valisi Mustafa Toprak: 7 düvel 77 düvel olsa da Ülkemizin Varlığını, Bütünlüğünü, Kardeşliğini hiç bir hain mihrak ve örgüt bozamayacaktır. Ülkemizin başı sağ olsun.

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır: Terör, ülkemizi Ankara'nın ve İstanbul'un kalbinden vuruyor ve istihbarat faillerin peşinde koştuğunu sanmaktan başka bir işe yaramıyor'...

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar: İstanbul Taksim'de meydana gelen patlamada hayatına kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyor, terörü lanetliyorum.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı: Alman Erkek Lisesi kadar insanımızın güvenliğini sağlayamıyorsunuz artık. Terör acıdan, gözyaşından, travmalardan, toplumsal yarılmalardan başka hiçbir şeye hizmet etmez. Kör terörü lanetliyorum!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: İstanbul'daki hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Alllah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne yönelik saldırılara karşı, terörle mücadeledeki kararlılığımız sürecek. Milletimizin birlik ve beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize kasteden bu tür saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli: İstanbul'da gerçekleştirilen hain saldırıyı lanetliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan: İstanbul İstiklal Caddesindeki hain terör saldırısını lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz. Terörün hedefi Türkiye'nin istikrarı ve kardeşliğimizdir. Yolumuzdan dönmeyeceğiz, terörün hain emellerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz.

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray: Herkes süslü sözler peşinde koştu. Kimse 'çözüm süreci' sonunda ne olmuş olacak, benden farklı ne istiyorlar, diye sormadı. Etnisite kutsandı. Şimdi bu 'akil insanlar' neredele? Hadi çıkın da 'sorun'u çözün. Türk milleti hiç endişe etme. Çare tıkanan, umut ve hedef koyamayan siyasetin önünü açmaktır. Açılacaktır.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel: Kepenklerin ardında gelecek korkusu ve kaygı. Memleketin ruh hali... Bunu yaşatanlar utansın.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Ben iyi değilim, siz de iyi olmayın. Ben alışmıyorum, siz de alışmayın! Alışmayacağız.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar: Ülkemizin en gözde ve en işlek noktasında, İstiklal Caddesi'nde canlı bomba patladı. Ölü ve yaralılarımız var. Terörü Lanetliyoruz

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş: Şimdi de İstanbul’da öldük. Yüreğimiz yanıyor, alışmayacak ve unutmayacağız!

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila: Teröristler ve teröre yardım ve yataklık eden hainler iyi bilsin ki bu vatan hiçbir zaman alçakça yapılan saldırılara boyun eğmedi! Günün birinde hepsi teker teker bu vatanın evlatları karşısında hesap verecek! Duygu ve düşüncelerim 140 karaktere sığmıyor... Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan: İstanbul İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırıyı lanetliyoruz.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur: Taksim’e düzenlenen hain terör saldırısını kınıyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum...

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu: Terör gözümüzün yaşı kurumadan İstanbul'da yine yüzünü gösterdi. Allah’ım sen gözlerimizdeki yaşın sebebi olan zalimleri kahru perişan eyle.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası