Ege Postası
Geri

Kınık'tan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

İzmir'in Kınık İlçesi'ndeki AK Parti İlçe Başkanı Sami Mollaahmet ve bir grup partili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
Kınık'tan Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2016 Cuma 17:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Kınık İlçe Başkanı Sami Mollaahmet, Kınık Belediyesi'nin AK Partili Meclis Üyeleri Cemalettin Yıldız, Abdullah Aktaş, parti üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Halil Barak ile birlikte Kınık Cumhuriyet Savcılığı'na giderek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Mollaahmet, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı saygısızlık ve mesnetsiz suçlamalarına karşı, savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Kılıçdaroğlu dar ve kısır bir döngüde maalesef yetersizliğini örtbas etmek için yapıcı bir muhalefet modelinden vazgeçip yıkıcı ve basiretsiz bir muhalefet yapısını kendine baz alarak, CHP'nin değerlerini hiçe sayarak yoluna devam ediyor. Bizim kendisine tavsiyemiz, muhalefetin gereklerini yerine getirerek yapıcı davranmasıdır. Yıkıcı, yalan ve mesnetsiz iddialara dayalı hayat tarzından kurtulup bir an önce ana muhalefetin gereklerini yerine getirmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti'nin ve cumhurun başıdır. Hangi görüşte olursa olsun herkes Cumhurbaşkanımıza saygılı olmak durumundadır" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası