Ege Postası
Geri

CHP Bornova Gençlik Kolları'ndan anlamlı etkinlik

Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları 18 Mart Çanakkale Şehitlerini andı, Cumhuriyet Meydanı'da, üzüm hoşafı ve ekmek dağıttı.
CHP Bornova Gençlik Kolları'ndan anlamlı etkinlik
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2016 Cuma 20:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, CHP Bornova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Koç'un da katıldığı bu anlamlı etkinlikte CHP Bornova Gençlik Kolları Başkanı Ömer Yener, "18 Mart'ı sadece anmak değil, anlamak adına yaptığımız bu etkinlikte bugün bir öğünümüzü bir tas üzüm hoşafı ve çeyrek somun ekmekle geçireceğiz. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.



CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, "Bugün bu hoşafı, ekmeği dağıtabiliyorsak, sizlerle birlikte olabiliyorsak onlara çok şey borçluyuz. Düşünün ki bir ulusu kurtaran şehitlerimiz sadece çeyrek somun ekmekle ve üzüm hoşafı ile bizlerin bugünlere gelmesini sağladılar. Ve biz de onları iyi anlamalıyız. Bugün bu ülke nasıl kuruldu ve o ruh nasıldı, bunları daha iyi anlama ve anlamlandırma günüdür. Ülkemizin çok zor günler geçirdiği bu günlerde ve şehitlerimizi tekrardan sahip çıkabilmek adına bu etkinliği Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Gençlik Kolları olarak gerçekleştiriyoruz. Hepinizi saygıyla selamlarken aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum" dedi.



Basın açıklamasının ardından CHP Bornova İlçe Gençlik Kolları, Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara üzüm hoşafı ve çeyrek somun ekmek dağıttı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası