Ege Postası
Geri

İstiklal'de 1 dakika 19 saniye boyunca polis dayağı

İstiklal Caddesi'nde pazar sabaha karşı saatlerde yaşandığı belirtilen bir olayın görüntüleri amatör kameraya yansıdı. Görüntülerde, biri yere yatırılmış 3 gencin polis tarafından darp edildiği görülüyor. Gençlerden özellikle ikisinin etraflarını saran çok sayıda polis tarafından feci şekilde dövüldükleri görülüyor.
İstiklal'de 1 dakika 19 saniye boyunca polis dayağı
Haberler / 3. Sayfa
17 Ağustos 2015 Pazartesi 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstiklal Caddesi'nde çekilen ve çok sayıda polisin iki genci feci şekilde dövdüğü görülen görüntüler tepki topluyor. İstanbul'un, hatta Türkiye'nin en yoğun yaya trafiğine sahip caddesi olarak bilinen İstiklal Caddesi'ne bakan binalardan birinin üst katlarından çekilen videoda, önce polisin yere yatırdığı bir gencin başında beklediği görünüyor. Gözaltına alındığı sanılan bu kişi ve onu korumaya çalışan iki arkadaşı polisler tarafından tekme, tokat ve yumruklarla dövülüyor. 
Polisin hem gözaltına almaya çalıştığı kişiye hem de buna engel olmak isteyen arkadaşlarına karşı orantısız güç kullandığı ve özellikle bir gencin etrafını saran çok sayıda polis tarafından darp edildiği görülüyor. Arkadaşını bu işkenceden kurtarmak isteyen diğer genç de bir başka polis tarafından olay yerinden uzaklaştırılarak tekme tokat dövülüyor. Her iki gencin yüzlerine ve vücutlarının çeşitli yerlerine sayısız yumruk ve tekme vuruluyor.

KORKUNÇ DAYAK KAMERADA

Geçen pazar sabahı yaşandığı belirtilen bu olay cep telefonun kamerasının 1 dakika 19 saniyelik kaydına yansıdı.Doğan Haber Ajansı'nın yayınladığı görüntüler, yerde yatan bir kişi ve başında bekleyen 2 polisin görülmesiyle başlıyor. Ardından her geçen saniye yükselen tansiyon, polislerle gözaltına almak istediği kişi ve arkadaşı arasındaki arbede görülüyor. Bu sırada polisin orantıyı aşan güç kullandığı görülüyor. 
Bu görüntülerden sonra polisin olay yerindeki 3 kişiyi gözaltına alıp götürdüğü belirtiliyor. Olayın neden kaynaklandığı, polisin nasıl bir işlem yaptığı, feci olarak dövülen gençlerin ne ile suçlandığı ise henüz bilinmiyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası