Ege Postası
Geri

İsveç Milli Takımı'nda tanıdık dört isim var

2014 Dünya Kupası Avrupa Grup Eleme maçlarında C Grubu'nda mücadele eden İsveç, Almanya ve Avusturya maçı öncesi 20 kişilik aday kadroyu açıkladı.Teknik direktör Erik Hamréns'anın açıkladığı 20 kişilik kadroda Türkiye'de Spor Toto...
İsveç Milli Takımı'nda tanıdık dört isim var
Haberler / Spor
1 Ekim 2013 Salı 13:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2014 Dünya Kupası Avrupa Grup Eleme maçlarında C Grubu'nda mücadele eden İsveç, Almanya ve Avusturya maçı öncesi 20 kişilik aday kadroyu açıkladı.

Teknik direktör Erik Hamréns'anın açıkladığı 20 kişilik kadroda Türkiye'de Spor Toto Süper Ligi'nde mücadele eden takımlardan 3 futbolcu var. Eski Galatasaraylı futbolcu Johan Elmander'in de çağrıldığı kadroda, Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Gençlerbirliği takımından Jimmy Durmaz da yer aldı.

Almanya, İsveç, Avusturya, İrlanda Cumhuriyeti, Kazakistan ve Faroe Adaları'nın bulunduğu C Grubu'nda 8 maç sonunda, Almanya 24 puanla hemen hemen birinciliğini garantilerken 2.'lik için İsveç ve Avusturya arasında kıran kırana mücadele yaşanıyor. Son iki maçında kendi evinde yarıştaki rakibi Avusturya ve gruptan çıkmayı garantileyen Almanya'yı ağırlayacak olan İsveç, 17 puanla 2. Grupta, Avusturya 14 puanla 3. sırada yer alıyor.

İsveç, 11 Ekim'de Avusturya ile hayati bir maça çıkacak. İsveç Milli Takımı, 15 Ekim'de de yine kendi sahasında Almanya ile karşılaşacak. Bu maçlarda özellikle Erkan Zengin, Jimmy Durmaz ve Andreas Isaksson'un gösterecekleri performansta merak konusu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası