Ege Postası
Geri

İtalya Cumhurbaşkanı saldırıları kınadı

İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırılardan duydukları üzüntüyü bildirmek için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e taziye mesajı yolladı.    Cumhurbaşkanı Napolitano...
İtalya Cumhurbaşkanı saldırıları kınadı
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen saldırılardan duydukları üzüntüyü bildirmek için Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e taziye mesajı yolladı.

    Cumhurbaşkanı Napolitano mesajında, “Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen barbarca saldırıların sebebiyet verdiği yıkım ve sivillerin katledilmesinden dolayı duyduğu derin üzüntüsünü ifade etmiş ve terörist eylemlerin, toplumlarımızın bir arada barış içerisinde yaşamasına bir tehdit olmaya devam etmekte olduğunu ve bu meydan okumaya uluslararası toplumun birlik içerisinde ve kararlılıkla cevap vermesi gerektiğinin altını çizmiştir.” dedi.

    Napolitano taziye mesajının sonunda, bütün İtalyan halkı adına, saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerinin ve yakınlarının ve dost Türk toplumunun dayanışma duyguları içerisinde yanlarında olduklarını yineledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası