Ege Postası
Geri

İzmir-Diyarbakır arası nostaljik bayramlaşma

İzmir Urla Şehit Kemal İlkokulu öğrencileri, Diyarbakır’da bulunan Hani ilçesi Şehit Polis Salih Eroğlu İlkokulu öğrencileri ile nostaljik bayramlaşma etkinliği düzenledi. İzmirli öğrenciler, Diyarbakırlı öğrencilere özenle hazırladıkları kartpostal ve hediyeleri yollayarak iyi bayramlar diledi.
İzmir-Diyarbakır arası nostaljik bayramlaşma
Haberler / İzmir
2 Mayıs 2022 Pazartesi 11:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Urla Şehit Kemal İlkokulu ve Diyarbakır’da bulunan Hani ilçesi Şehit Polis Salih Eroğlu İlkokulu, nostaljik bayramlaşma yaptı. Dijital çağla birlikte unutulmaya yüz tutan kartpostallı bayram kutlaması ile bayramlaşma geleneği yaşatıldı. İzmirli öğrenciler, Diyarbakırlı her bir öğrenciye özenle hazırladıkları kartpostalları yolladı. Öte yandan kendi harçlıkları ile toplanan para ile 17 kutu akıl ve zeka oyunu da alınarak kargo ile gönderildi. Gönderilen kartpostal ve hediyeler, PTT tarafından ücretsiz teslim edildi. Diyarbakırlı öğrenciler, kartpostal ve hediyeleri alınca büyük bir sevinç yaşadı. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası