Ege Postası
Geri

İzmir İtalyan Ticaret Odası'ndan güçbirliği mesajı

İzmir İtalyan Ticaret Odası'nın, üyelerinin büyük ilgi gösterdiği yeni yıl yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.
İzmir İtalyan Ticaret Odası'ndan güçbirliği mesajı
Haberler / Ekonomi
25 Ocak 2016 Pazartesi 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir İtalyan Konsolosu Luigi Iannuzzi'nin eşi, yardımcıları Antonio Ionio ve Andrea Sadini ile birlikte katıldığı Vamos Gastro Pub Restoran'da yapılan yemeğe oda üyeleri ile birlikte İzmir iş dünyasının önde gelen isimleri ilgi gösterdi. Yemekte konuşan İzmir İtalyan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rebii Akdurak, oda olarak İzmir ile İtalya arasında iş köprüsü kurduklarını belirterek, ticaret hacmini daha da artırmak için projeler ürettiklerini söyledi.

Fuar ve alım heyeti organizasyonları yaptıklarını, İtalyan işadamlarına bölgedeki yatırım olanaklarını her platformda anlattıklarını belirten Akdurak, "2016 yılında yeni projelerle hizmet çıtamızı daha da artırmayı amaçlıyoruz. Yaşanan ekonomik sıkıntılar yüzünden ülke ekonomileri sorunlar yaşıyor. Biz bu sorunların aşılması, yeni işbirliklerinin ortaya çıkması için projeler üreteceğiz. Bu sayede iki ülkenin ekonomisine katkı sağlamaya çalışacağız. Odamızı de daha etkin hale getirerek, daha çok iş insanına ulaşmayı planlıyoruz" dedi. 

Gecede konuşan İzmir İtalyan Konsolosu Luigi Iannuzzi de İzmir İtalyan Ticaret Odası'nın iki ülke arasındaki sosyal ve ekonomik ilişkilerin gelişmesine büyük katkı sağladığına işaret ederek, İtalya olarak, güzel çalışmalar yapan Oda'ya her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Gecede İtalyan Bayraklı yeni yıl pastası yönetim kurulu üyeleri ve Konsolos Luigi Iannuzzi ile birlikte kesilirken, üyeler gece boyunca sohbet edip eğlendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası