Ege Postası
Geri

İzmir Şehir Hastanesi’nde ulaşım sorunu: Hastalar ve çalışanlar sırada bekliyor

Hasta kabulüne başlayan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nde işçi eylemlerinden sonra bu kez de ulaşım sorunu kriz yarattı. Tek otobüsün olması ve seferlerin aksaması nedeniyle hastane çalışanları ve hastalar dakikalarca otobüs bekledi. Birçok vatandaş ise sosyal medya platformlarından tepkilerini ortaya koyarak hastaneye ulaşım konusunda acil önlem istedi.
İzmir Şehir Hastanesi’nde ulaşım sorunu: Hastalar ve çalışanlar sırada bekliyor
Haberler / İzmir
18 Ekim 2023 Çarşamba 17:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  İzmir’in Bayraklı ilçesinde, 2 bin 60 yatak kapasitesine sahip İzmir Şehir Hastanesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklaması sonrasında hasta kabulüne başlamıştı.

Hasta kabulüne başlayan İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan inşaat işçileri, aylardır ücretlerinin ödenmemesi nedeniyle hastanenin çatısına çıkarak eylem başlatmıştı.

İşçi eylemlerinden sonra bu kez de ulaşım sorunu kriz yarattı.

Vatandaşlar sosyal medya platformu İzmir de Çevirme'de ‘Merhaba  Şehir Hastanesi çalışanlarıyız . Tek otobüs gidiyor ve 24 dakikada bir geliyor. O da zamanında gelmiyor.  Hastalar da var sırada. Sabah ve iş çıkışları en azından 10 dakikada bir kalksa bu rezillik olmaz ya. İzmir’in her bölgesinde oturan Bornova metroya geliyor.  Her bölgeden otobüs kalksa bu rezillik olmaz. Ama Şehir Hastanesi sabah 8’de mesaide olmamızı istiyor.' notuyla ulaşım sorununa dikkat çektiler.

İşte o görüntüler:

Hasta kabulüne başlayan Bayraklı Şehir Hastanesi'nde eylem!
Bayraklı Şehir Hastanesi'nde flaş gelişme! Bakan Koca duyurdu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası