Ege Postası
Geri

İzmir Valiliği 'İzmir'deki 100. Yıl Kutlaması iptal edildi' iddiasını yalanladı

İsrail - Hamas çatışması nedeniyle 3 günlük yas ilan edilmişti. Cumhuriyet'in 100. Yıl kutlama programları da bir bir iptal edilmeye ya da ertelenmeye başlandı. Gazeteci Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından İzmir'de yapılacak kutlamaların iptal edildiğini iddia etti. İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, iddiaların gerçek dışı olduğunu bildirildi.
İzmir Valiliği 'İzmir'deki 100. Yıl Kutlaması iptal edildi' iddiasını yalanladı
Haberler / İzmir
24 Ekim 2023 Salı 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İsrail - Hamas çatışması nedeniyle 3 günlük yas ilan edilmişti. Cumhuriyet'in 100. Yıl kutlamalarının da iptal edilmesi büyük tepki çekti. Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından İzmir Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak olan kutlamaların da iptal edildiğini iddia etti. 

Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından, "Gündoğdu Meydanı'ndaki Cumhuriyet'in 100'üncü yıl kutlamaları da iptal edildi. Elbette İsrail katliamını kınıyoruz, Filistin'in yanındayız ama neden bunu göstermek için 100 yılda bir yaşanabilecek bu milletin, bu devletin en anlamlı gününü iptal ediyoruz? Ne alakası var!" ifadelerini kullandı.

VALİLİK YALANLADI 

İzmir Valiliği, Işık'ın iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Öte yandan Valilikten edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlama programının yarın açıklanacağı bildirildi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada ise, Gündoğdu Meydanı'nda yapılan etkinliklerin İzmir Valiliği tarafından organize edildiği, Büyükşehir'in programlarının Cumhuriyet Meydabı'nda yapılacağı belirtilirken, programda herhangi bir değişikliğin olmadığı bildirldi. 

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası