Ege Postası
Geri

İzmir Valiliği’nden şehit ve gazi yakınlarına iftar

İzmir Valiliği, şehit ve gazi yakınlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Balçova Termal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan İzmir Valisi Mustafa Toprak, şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış vatan evlatlarının asla unutulmayacağını...
İzmir Valiliği’nden şehit ve gazi yakınlarına iftar
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 03:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Valiliği, şehit ve gazi yakınlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Balçova Termal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan İzmir Valisi Mustafa Toprak, şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşmış vatan evlatlarının asla unutulmayacağını söyledi.

Ramazan ayı vesilesiyle şehit ve gazileri yad ettiklerini ifade eden Toprak, "Türk Milleti olarak biliyoruz ki bugün bu ülkede şanlı bayrağımız dalgalanıyorsa göklerde ezan sesi yankılanıyorsa bu cesaret ve sadakatle canını ortaya koyan kahramanlarımızın sayesindedir. Türkiye Cumhuriyeti olarak, devletin ve milletin geleceğinden kendini sorumlu tutma şuuruna erişmiş ve bu uğurda canlarını feda ederek vatan uğruna şehitlik ve gazilik mertebesine yükselmiş evlatlarımız unutulmayacak ve unutturulmayacaktır" dedi. Vali Toprak daha sonra bir şehit yakınının kendisine hediye ettiği Türk bayrağını öperek aldı.

İftar programına, Ege Ordusu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, İzmir Milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası