Ege Postası
Geri

İzmir bu düğünü konuşuyor!

İzmir televizyonlarının sevilen yüzü İzmir Emniyet Müdürlüğü ile ortak yürütülen Emniyetli Saatler programının yapımcısı ve sunucusu Canan Beyazkaya 'ın kızı muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.....LaWin Wedding Event Hall 'de gercekleştirilen düğünde siyaset, İzmir Emniyeti, 'İzmir’in sevilen iş insanları ve İzmir basını bir araya geldi
İzmir bu düğünü konuşuyor!
Haberler / İzmir
3 Eylül 2023 Pazar 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sena Albayrak, Berker Tütüncüler ciftlerinin nikahları salonda düğün öncesi kıyılırken düğüne katılan nikah şahitleri dikkat çekti. AK Parti MKYK Üyesi 24.25.26.dönem İstanbul Milletvekili AK Parti İstanbul kurucusu Metin Külünk başta olmak üzere İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Şenol Kurt, İş İnsanı Latif Aydemir, İş İnsanı Muzaffer Köse genç ciftin nikah şahitliği yaptı.

Metin Külünk, nikah sonrası gençlere nasihatlerde bulundu. Yaptığı konuşmada gençlere sevginin saygının ve aile olmanın önemini anlatarak gençlere nasihat ve öğütler de bulundu. Çiftin verdikleri cevaplar ve Metin Külünk ısrarlı nasihatleri nikah töreninde espirili ve bol kahkahalı anların yaşanmasina vesile oldu. Neşe ve espirili geçen nikah töreninden sonra salona geçildi.

Gençlerin hazırladığı muhteşem dans gösterisi nin ardından gece boyu çoşku hiç eksik olmadı. Düğünün son saatlerine doğru Izmir'in sevilen dancısı Arif Saçlı 'nın katılımıyla yaşanan çoşku iki katına çıktı. Bizler de genç ciftimize İzmir basını adına ömür boyu mutluluklar dileriz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası