Ege Postası
Geri

İzmir'de Binali Yıldırım rüzgarı

AK Parti İzmir Milletvekili Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Eski Bakanı Binali Yıldırım seçim öncesi geldiği İzmir’de önemli mesajlar verdi. Seçim vaatlerinin havada uçuştuğu dönemde “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Yıldırım “İktidar Partisi vaat vermez, yapar” diyerek gittiği ilçelerde yapılan hizmetleri anlattı. İzmir'de Binali Yıldırım'dan önemli mesajlar:
İzmir'de Binali Yıldırım rüzgarı
Haberler / Seçim
16 Mayıs 2015 Cumartesi 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu seçimlerin 2023 hedeflerine ulaşmak için önemli bir kapı araladığına dikkat çeken yıldırım “bu seçimlerde yarım kalan bir işimiz var. Yeni anayasa çalışmalarını tamamlamak için gerekli çoğunluğu sağlamamız gerekiyor. AK Parti her seçimde olduğu gibi yine tek başına iktidar olacak” dedi.
Gün içinde dört ayrı ilçede partililerle ve vatandaşlar ile bir araya gelen Yıldırım Aliağa, Menemen Çiğli ve Karabağlar ‘da miting havasında toplantılar yaptı. 
“HER ZAMAN YAPICI OLDUK”
Aliağa’da yerel yönetimden kaynaklanan sorunları anlatan vatandaşlara “Belediyeyi kazanmış olsaydık bütün sorunlarınıza çare olacaktık. Ancak keşke demekle olmaz. Biz AK Parti olarak hiçbir zaman bu bizim işimiz değil demedik. Aliağa konumu ve potansiyeli açısından önemli bir ilçedir. Burada standart belediyecilik iş görmez. Önemli olan buraya gelecek yatırımcının önünü açacak imkânlar sunmaktır. Aliağa’nın hayrına olacak her türlü proje parti ayrımı gözetmeksizin destek vermeye hazırız. Bu konuda hep yapıcı olduk.” dedi. Toplantının sonunda ilçe muhtarları ile görüşen Yıldırım sorunları dinledi ve çözüme ilişkin üzerlerine düşen çalışmaların yapılacağı sözünü verdi.
21 MAYISTA KONAK TÜNELİ BİTİYOR
Menemen ilçe teşkilatında Yıldırım “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İzmir’de 626 tane eserin toplu açılışını yaptı. Hayal kuran değil hayalleri gerçeğe dönüştüren parti AK Parti’dir” diye konuştu. Gün içinde 626 eserden biri olan Koyundere-Menemen yolunu basın mensuplarına gezdiren Yıldırım 21 Mayısta yapımı tamamlanacak olan Konak Tünelinin 24 Mayıs’ta miting için İzmir’e gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışının yapılacağı müjdesini verdi. Konak Tünelini basın mensupları ile gezen Yıldırım çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu. 
 Toplantılarda 30 Mart Yerel Seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday olduğunu hatırlatan Yıldırım “seçimi kazanamadık. O dönemde 1453 proje değil de paralelci ve darbeci zihniyetlerin marifetleri konuşuldu. Ancak millet şimdi anladı.  İzmir 4 yıl daha bu yönetime mahkûm. Zaten bu şekilde devam edemezler. Bizim mazeret üretmek gibi bir anlayışımız yoktur. İl Genel Meclisinde sizleri temsil eden AK Partinin gür sesi Grup Başkan Vekili Bilal Doğan ve meclis üyelerimiz var. Yerel yönetimlerin size yaşattığı çilelere sessiz kalmayın, oy verdiğiniz yönetimlerin takipçisi olun” dedi.

7 HAZİRAN’DA İZMİR MUHALEFETE DERS VERECEK
AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’nda salonu dolduran partililere seslenen Binali Yıldırım “Çiğli kararını vermiş işi bitirmiş. Artık İzmir’de de kredileri bitti, hatta bu millete borçlandılar. Onun için kredi borçlarını sileceğiz diyorlar. Halkın borcunu silecekseniz önce ortağı olduğunuz bankadan başlayın da inandırıcı olsun. Bu günlerde muhalefete bir hal oldu. Dolu kasaları görünce hepsi birleşip AK Partiyi iktidardan göndermeyi ve kasaların başına geçmeyi hayal ediyorlar. Geçmişte sicili bozuk olanlar vaatlerini notere onaylatıyorlar ki vatandaş inansın. Önemli olan noter onayı değildir. 7 Haziran’ da bu milletten onay almak önemli. Kılıçdaroğlu aday olacak yer bulamayınca İzmir limanına yanaştı. ‘Türkiye’yi İzmir gibi yöneteceğiz.’ diyor. O zaman Türkiye’nin vay haline. Millet her şeyin farkında. 7 Haziranda hiç tereddütlümüz yok, gümbür gümbür geliyoruz.  İzmir gereken dersi sandıkta verecek” dedi. 
Çiğli ve Karabağlar ’da SKM bürolarının açılışını yapan Binali Yıldırım seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Karabağlar SKM önünde toplanan vatandaşa konuşan Yıldırım “koalisyon yılları Türkiye’nin kayıp yıllarıdır. Bu millet o yıllara tekrar dönmez. Kimse unuttu sanmasın. Büyüme kalkınma tek iktidarlar döneminde olurken esas atılım Recep Tayyip Erdoğan döneminde oldu. Türkiye dünyanın en büyük 17. ekonomisine sahip ülke oldu. Hedef dünyada ilk 10 ülke arasına girmektir. Bu ülke ateş çemberi içindedir. Sorunları bitmez. Bunların karşısında kaya gibi dimdik duran bir lider, güçlü bir iktidar gerekli. AK Partideki bayrak değişiminden umutlanan yalancı pehlivanlar bilmelidir ki AK Parti isimlerle değil nesiller ile başarıya yürüyor.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası