Ege Postası
Geri

Sezer: Tarımdaki emek göz ardı edilemez

CHP İkinci Bölge Milletvekili Adayı Hüseyin Sezer, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde Kemalpaşa, Soğukpınar, Yukarı Kızılca, Aşağı Kızılca ve Armutlu’da köylülerle bir araya gelen Sezer gençlere ve tarım politikalarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
Sezer: Tarımdaki emek göz ardı edilemez
Haberler / Seçim
16 Mayıs 2015 Cumartesi 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye’nin tarımdaki potansiyelinin değerlendirilemediğini dile getiren Sezer, tarımsal girdi maliyetlerinin düşürülmesi gerektiğini ifade etti. Hızlı nüfus artışının, göçlerin ve sanayileşmenin tarım arazilerini hızlı bir şekilde yok ettiğini anlatan milletvekili adayı AKP iktidarının bu hususları görmezden gelerek çiftçiyi yok saydığını belirtti. Suya, toprağa, berekete ve doğanın bize sunduğu güzelliklere, emeğin ve kalkınmanın sembolü olan çiftçilere gereken desteğin verilmesi gerektiğini aktardı.

Hüseyin Sezer, emeğiyle var olan çiftçilerin CHP iktidarıyla tekrar milletin efendisi olacağını belirtti. Tarımda örgütlenmenin, pazarlamanın, sulama yatırımlarının önemine değinen Sezer, CHP iktidarıyla tüm sorunların çözümleneceğini, mazotun, gübrenin, elektrik ve ilaçların maliyetlerinin en aza indirileceğinin altını çizdi. Gelecekten umutsuz olan gençlerimizin ancak CHP iktidarıyla yüzlerinin gülebileceğine değinen milletvekili adayı halkın yaşam standardını yükseltecek politikalar üretmeye devam edeceklerini belirtti. Çiftçileri ve tüm gençleri AKP’nin zorbalıklarla yüklü kıskacı altından kurtarmayı boynunun borcu olduğunu ifade etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası