Ege Postası
Geri

Şeboy’dan canlı canlı çözüm

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy ziyaret ettiği köylerde kendisine aktarılan sorunlara anında çözüm üretiyor.
Şeboy’dan canlı canlı çözüm
Haberler / Seçim
16 Mayıs 2015 Cumartesi 10:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Karaburun Küçükbahçe köyüne sağlık personeli isteyen vatandaşlar için devreye giren Şeboy, canlı bağlantıyla sorunu çözdü.
Elleriyle beslediler
Karaburun’un köylerinde seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir Milletvekili adayı Cemil Şeboy, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Köylü kadınlar, Cemil Şeboy’u kendi elleriyle hazırladıkları peynir, bal zeytinyağından oluşan sofrada ağırlarken kimi vatandaşlar yoldan çevirdikleri AK Parti adayına pişi ikram etti. Oldukça renkli geçen ziyaretlerde ağ ören balıkçılara yardım eden Şeboy gittiği her yerde vatandaşların sorunlarını not aldı. 15 yıl boyunca yürüttüğü Buca Belediye Başkanlığı döneminde vatandaşların derdine pratik çözümler üreten Şeboy yine tarzını değiştirmedi. Kendisine iletilen sorunlara ya anında çözüm bulmaya çalışan ya da ziyaretin ardından yaptığı görüşmelerle yetkilileri devreye sokan Şeboy bu kez Karaburun Küçükbahçe köyünde sağlık personeli eksikliği için canlı çözüm getirdi. İlçe başkanı Ahmet Değirmenci aracılığıyla köye en kısa zamanda sağlık personeli gönderileceğini duyuran Şeboy, sit ve ecrimisil sorunları için de gerekli görüşmeleri yapacağını söyledi.
1 oy için bile yalan söylemem
Hiçbir zaman vatandaşlara “hallederiz” demediğini vurgulayan Şeboy, “ Yapabileceklerimi de, yapamayacaklarımı da açık açık söylerim. Yapamayacağımı bildiğim bir iş için kimseyi oyalamam. 15 yıl boyunca Buca’da herkese yardımcı olmaya çalıştım. Yapabileceklerim için anında çözüm üretmeye gayret gösterdim ama yapamayacaklarımı da anında söylerim. Seçimi bir oyla kazanacağımı bilsem yine de yalan söylemem. Benim kişiliğim böyle. Milletvekilliği dönemimde de aynı şekilde her vatandaşımızın sorununa çözüm bulmak için mesai harcayacağım ama olmayacak işe yaparım demem” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası