Ege Postası
Geri

AK Parti İzmir'den tanıtım atağı

Genel seçime haftalar kala partilerde heyecan dorukta. AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları seçime özel AK Parti Broşür Ekibi kurarak sahaya çıktı. Kentin kalabalık bölgelerini tespit eden Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)'nin belirlediği ilçelerde seçim çalışmalarını sürdüren partililer, hem milletvekili adaylarını tanıtıyor hem de vatandaşların sorduğu soruları cevaplıyor. Broşür çalışmalarına, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ve AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı da katılıyor. AK Kadınlar ve Gençler sahada
AK Parti İzmir'den tanıtım atağı
Haberler / Seçim
16 Mayıs 2015 Cumartesi 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Kadın Kolları ile AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları "AK Parti İzmir" yeleklerini giyerek sahaya indi. Her sabah il başkanlığında buluşan partililer İzmir'in kalabalık bölgelerinde vatandaşlara tek tek ulaşarak AK Parti'nin İzmir milletvekili adaylarını tanıtıyor. Özellikle Metro ve İZBAN aracı kullanan Broşür Ekibi, yolcuların yoğun olduğu istasyonların giriş ve çıkışında vatandaşlara ulaşıyor. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Nureddin Taşçı da seçim çalışmalarını yakından takip ederek broşür dağıtım çalışmalarına katılıyor. 

AMAÇ DAHA FAZLA İZMİRLİYE ULAŞMAK
İzmirlilerle birebir temas kurarak broşürleri tek tek vatandaşlara dağıttıklarının altını çizen AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, geri dönüşlerin de olumlu olduğunu ifade etti. Keskin, "Gençlik ve kadın kolları olarak il başkanlığımızda gençler ve kadınlarımızdan oluşturduğumuz 2 otobüs dolusu ekibimiz her gün kentin kalabalık noktalarında broşür dağıtıyor. Ben de iki gündür bu programlara katılıyorum" dedi. 



ULAŞIM ARACIMIZ İZBAN VE METRO
"Vatandaşlarımıza broşür dağıtarak, partimiz hakkında konuşuyoruz. Pazartesi Konak ve Kemeraltı, Salı Buca Forbes, dün Balçova'daydık. Bugün Üçyol'da çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. SKM'nin hazırladığı programa göre dağıtım yapıp vatandaşlarımıza dokunuyoruz" diyen Gözde Keskin, "AK Parti İzmir yazılı tişörtlerle dağıtıyoruz. İZBAN ve Metro'yu ulaşım aracı olarak kullanıyoruz. İstasyon çevresinde yolculara da ulaşıyoruz. Toplu ulaşımı kullanıyoruz. Kalabalık bir grupla her gün sahalardayız" ifadelerini kullandı. 



HER SABAH ALANLARA İNİYORUZ 
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Taşçı da Pazartesi gününden bu yana kadın ve gençlerden oluşan özel bir ekiple sahalarda olduklarını dile getirerek, "Üç gündür sahadayız. Her sabah gençlerimiz ve kadın kollarımızda kalabalık şekilde İzmir'in önemli noktalarındayız. Milletvekili adaylarımızın broşürlerini dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızla birebir sohbet ediyoruz, sorularını yanıtlıyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası