Ege Postası
Geri

AK Partili Dağ, "Tereciye tere satmasınlar"

İZMİR'in Ödemiş İlçesi'nde seçim ziyaretlerine devam eden AK Parti İzmir Milletvekili ve 2'inci Bölge Milletvekili adayı Hamza Dağ, konuşmasında cemaate gönderme yaparak "İktidara darbe yapmaya kalkanlara haddini bildiririz. Bu işin sonuna kadar gideceğiz. Biz bu iradenin nasıl teşekkül ettiğini, nasıl oluştuğunu biliyoruz. Tereciye tere satmasınlar" dedi.
AK Partili Dağ,
Haberler / Seçim
16 Mayıs 2015 Cumartesi 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti İzmir Milletvekili ve 2'nci Bölge Milletvekili adayı Hamza Dağ'ın seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Ödemiş İlçe Merkezi'nin düzenlediği toplantıya türkücü Bedia Akartürk de katıldı. Eline mikrofonu alan Akartürk, bir kaside okudu. 

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir ve milletvekili adaylarından Ali Hadim'in de katıldığı toplantıda konuşan Hamza Dağ, AK Parti hükümetinin eğitim sisteminde yaptığı değişiklikleri anlattı. Dağ, "Eskiden kitap bulamayan öğrencilerimiz şimdi kitaplarını sıralarının üstünde buluyor. 4+4+4 eğitim sistemi kanununu onaylayan vekillerden biri oldum. Birileri çıkmış 'kesintili eğitim isteriz' diyor. Biz dindar, milletini, vatanını seven bir gençlik arzu ederken birileri değerleri olmayan gençlik üzerinde hesaplar yapıyor. Bunların yaptığı milliyetçilik değil ırkçılıktır. Bizler yetiştirdiğimiz dindar gençlikle gurur duyuyoruz. Çünkü bunların hiçbiri evini, arabasını yakmaz. 13 yıl boyunca bu milletin çocuklarını, milli duygularla yetiştirmek isteyen oluşuma destek verdik. Bunun adı cemaat de olsa, tarikat de olsa vakıf da olsa fark etmez. Ancak devlet içinde bir teşkilat kurup seçilmiş iktidara darbe yapmaya kalkanlara haddini bildiririz. Bu işin sonuna kadar gideceğiz. Biz bu iradenin nasıl teşekkül ettiğini, nasıl oluştuğunu biliyoruz. Tereciye tere satmasınlar" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası