Ege Postası
Geri

Nasır’dan esnafa, sanayiciye ve işadamına özel birim

AK Parti İzmir 25. Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, esnaf, sanayi ve işadamlarının sorunlarına çözüm getirmek için 'özel birim' oluşturulacağını söyledi.
Nasır’dan esnafa, sanayiciye ve işadamına özel birim
Haberler / Seçim
16 Mayıs 2015 Cumartesi 10:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Odaların Ar-Ge birimlerine bağlı olarak ayrı bir birim oluşturulmasını isteyen Necip Nasır, milletvekili seçilmesinde halinde esnafın, sanayicinin ve işadamlarının sorunlarının bu birimde toplanacağını ve sorunların takipçisi olacağını belirtti.
İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası ziyaretinde gündeme getirdiği esnaf, sanayici ve işadamına yönelik oluşturulmak istenen ‘özel birim’e yönetim kurullarında da tam destek geldi.
Esnaf, sanayici ve işadamlarının önemine dikkat çeken Necip Nasır, ekonominin yapı taşlarının ve çarkları döndürenin bunlar olduğunu belirtti.
“KOBİLER EKONOMİNİN DİNAMOSUDUR”
Türkiye'de olduğu gibi İzmir’de de işletmelerin yüzde 90'ının küçük ve orta boy işletme (Kobi) özelliği taşıdığını belirten Necip Nasır, ekonominin dinamosu olan Kobilerin hem istihdam hem de ekonomiye yaptığı katma değer sayesinde önemlerinin daha da arttığını söyledi.
Kendisinin de esnaf tabanından geldiğini aktaran Necip Nasır, “Esnafımızın, sanayicimizin ve işadamlarımızın sorunları çok. Bu sorunları anlamak için esnaf dilinden anlayan yani işin içinden gelen birinin olması gerekir. Bu noktada esnafın içinden gelen biri olarak esnaf, sanayici ve işadamlarımızdan milletvekili seçilmem sonrasında oda bünyesinde bana bağlı özel bir birim oluşturulmasını istedim. Bu birimde esnafın sanayicinin ve işadamlarının sorunları toplanacak. Toplanan sorunların çözümünde birimlerin oluşturacağı teknik ve hukuki inceleme sonrasında iletilecek taleplerin Ankara’da takipçisi olacağım. İzmir’in gelişmesi içinde esnafımızın, sanayicimizin ve işadamlarımızın hizmetinde olacağım” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası