Ege Postası
Geri

Ceyhun: “AK Parti iktidarı ‘herkese eşit hizmet’ etti”

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, gençlerin eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkı kıyaslaması gerektiğini söyledi. Ceyhun, “Lütfen AK Parti iktidarının, AK Partili belediyelerin nasıl çalıştıklarına bakın. CHP’ye oy vermek demek ‘ulaştığımız tüm erdemleri 6 ayda harcamak bitirmek’ demek. Kendinizi, bir bir çözüme kavuşmuş tüm şikayetlerinizle tekrar karşı karşıya bulursunuz” dedi.
Ceyhun: “AK Parti iktidarı ‘herkese eşit hizmet’ etti”
Haberler / Seçim
16 Mayıs 2015 Cumartesi 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kadifekale’den Basmane Meydanı’na…

Avrupa Parlamentosu eski Milletvekili, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun seçim çalışmalarına Konak Bölgesi’nde devam etti. Konak İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Ceyhun, İzmir’in en büyük ilçelerinden biri olan Konak’ta geniş bir mesafe kat etti. İlk olarak Kadifekale’ye çıkan, kır Kahvesi’nde vatandaşlarla sohbet edip, İzmir’i seyreden Ceyhun, sorunları da çözümleri de bildiklerini söyledi. Ceyhun’un diğer durağı ise 2. Kadriye Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarlığını ziyaret edip, kendisine katılanlarla sohbet eden Ceyhun, çocuklarla da bir araya geldi. Kız ve erkek çocukların ilgi gösterdiği ve selfie çektiği Ceyhun, çocuklarla da sohbet etti. Basmane Meydanı’nda esnafla buluşan Ceyhun, hizmet bizim işimiz. Herkese her kesime hizmet eder, kimseyi ayırmayız. AK Parti 13 yıllık iktidarında hep takdir kazanmıştır” diye konuştu.

“Enkaz devraldık, düzeltiyoruz”

Kadiifekale, Basmane ve Kadriye Mahallesi gezisinde önemli mesajlar veren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ozan Ceyhun, gençlerin eski Türkiye’yi bilmedikleri için Yeni Türkiye’yi kıyaslama imkanı bulamayacaklarını söyledi. “Gençlerimize ve çocuklarımıza bunları anlatacağız” diye konuşan Ceyhun, şöyle devam etti: “Gençler eski Türkiye’yi bilmiyor. Bilmedikleri içinde maalesef anlayamıyor olabilirler. Çocuklarımız kırtasiyelerdeki kitap kuyruğunu bilmiyor. Bilmedikleri için şimdiki imkanları ayırt edemiyor. Gençlerimize çocuklarımıza bunları anlatmamız gerek. Biz bir enkaz devraldık. Enkazı zamanla düzelttik, iyileştirdik. Neredeydik, nereye geldik. Şunu söyleyebilirim ki emin olun İngiltere’de Belçika’da böyle imkanlar yok. Kökten bir değişim için 7 haziran çok önemli”.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası