Ege Postası
Geri

İzmir'de İHA'nın tespit ettiği kaçak göçmenler yakalandı

İzmir'in Urla ilçesi açıklarında görev yapan insansız hava aracının (İHA) tespit ettiği 62 kaçak göçmen ve 3 organizatör, Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da operasyonun görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.
İzmir'de İHA'nın tespit ettiği kaçak göçmenler yakalandı
Haberler / Güncel
27 Haziran 2022 Pazartesi 16:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Urla ilçesi açıklarında devriye görevi yapan İHA, lastik bot içerisindeki göçmenleri gece saatlerinde tespit etti. Deniz polisi organizatörlerin içerisinde bulunduğu tekneye müdahale ederken, Sahil Güvenlik botu ise kaçak göçmenlerin lastik botuna yanaştı. Bu sırada karada olan ve kaçamaya çalışan bir organizatör ise jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da operasyona ait İHA görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Soylu şunları kaydetti:

"Kaçak göçle mücadelemiz sürüyor. Emniyet, Sahil Güvenlik ve jandarmamızın müşterek operasyonuyla Ege Denizi'nden geçmek isteyen kaçak  göçmenleri İHA’mız tespit etti. Deniz polisi organizatörleri, Sahil Güvenlik göçmenleri, jandarmamız karaya çıkan bir organizatörü yakaladı.'' (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası