Ege Postası
Geri

İzmir'de MHP'nin meclis üye adayları belli oldu

MHP’nin İzmir genelinde çıkardığı 131 kişilik belediye meclis üye aday listesi belli oldu. Bu liste Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti'nin başkan adayı çıkardığı 25 ilçeyi kapsarken, MHP'nin kendi adaylarıyla yarışacağı 5 ilçede ise AK Partili isimlere yer verildi. MHP'nin meclis üye adayları belli oldu
İzmir'de MHP'nin meclis üye adayları belli oldu
Haberler / Yerel Politika
19 Şubat 2019 Salı 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Partiler YSK'nın belirlediği takvime göre belediye başkan ve meclis üye adaylarının yer aldığı listeleri tamamlayıp bugün 17:00 itibariyle seçim kurullarına iletti.

İzmir'de Cumhur İttifakı kapsamında 25 ilçede AK Partili başkan adaylarını destekleyecek MHP'de 131 kişilik meclis üye aday listesi de belli oldu.

MHP'li başkan adaylarının destekleneceği diğer 5 ilçede ise AK Partili isimlere yer verileceği ve listeyi MHP'nin hazırladığı öğrenildi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, "Talimat genel merkezden geldi. Bizim kararımız değil. Genel merkezlerimizin talimatı doğrultusunda çalışmalar yapıldı. Memnunuz, gayet iyi oldu. Güç birliğinin meclis üyeliklerine de yansıması doğru bir durum. Bir anormallik yok, gayet güzel oldu. Düzgün bir liste oldu" diye konuştu. 

 

MHP'nin 131 kişilik meclis üye aday listesi;

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası