Ege Postası
Geri

İzmir'de kaçak içki satanlar yakalandı

YILBAŞI öncesi kaçak ve sahte içki denetimlerini arttıran İzmir Polisi, kaçak içki satan iki kişiyi 144 şişe içkiyle yakaladı. Öte yandan İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler uyuşturucu madde ticareti yapan Suriye uyruklu bir kişiyi yaklaşık iki kilo esrarla yakaladı.
İzmir'de kaçak içki satanlar yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
11 Aralık 2015 Cuma 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Karşıyaka ilçesinde kaçak içki sattığı belirlenen U.İ. (34) ve İ.Ç.'yi (35) yakaladı. Bu kişilerin araçlarında yapılan aramada 108 şişe 70'lik rakı ile 36 şişe 70'lik votka olmak üzere toplam 144 şişe kaçak içki ele geçirildi. U.İ. ve İ.Ç. ahıslar Cumhuriyet Savcılığından serbest bırakıldı. 



Uyuşturucu satıcısı Suriyeli yakalandı
İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler uyuşturucu madde ticareti yapan Suriye uyruklu bir kişiyi yaklaşık iki kilo esrarla yakaladı. 

İzmir'e doğu ve güneydoğu illerinden Suriye uyruklu B.A.'nın (18) şehirlerarası otobüsle uyuşturucu madde getireceği bilgisi İzmir polisi harekete geçti. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri otobüs terminalinde Suriye uyruklu B.A.'yı gözaltına aldı. Bu kişiye ait bagajdaki yağ tenekesinin içine gizlenmiş altı ayrı paket içerisinde 1 kilo 980 gram esrar maddesi ele geçirildi. 

B.A. mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası