Ege Postası
Geri

İzmir'de 'küfür' cinayetine 6 tutuklama

İzmir'in Konak İlçesi'nde, iki grup arasında çıkan kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 6 kişi tutuklandı.
İzmir'de 'küfür' cinayetine 6 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
2 Eylül 2016 Cuma 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, geçen Pazar günü sabah saatlerinde Ege Mahallesi 1543 Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada A.K. (21), B.Y. (31) ve R.A. (27) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından, ambulanslarla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan A.K. yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. 

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, olaya karıştıkları tespit edilen V.A. (25) ve T.G.'yi (28) geçen Pazartesi, diğer şüpheliler R.A. (27), F.A. (27), E.A. (30), R.A. (40) ve E.A.'yı (50) da Salı günü gözaltına aldı. Kavgada kullanılan tabancanın ise R.A.'nın yapılan üst aramasında ele geçirildiği belirtildi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, V.A., T.G., R.A., F.A., R.A. ve diğer E.A. tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası