Ege Postası
Geri

İzmir'de lüks villada 38 bin 400 ecstasy hap el geçti

HOLLANDA'dan getirdikleri 38 bin 400 ecstasy uyuşturucu hapı, sokak satıcılarını kullanarak turizm merkezlerinde piyasaya sürmek istedikleri ileri sürülen 3 kişi, polisin operasyonuyla yakalanıp adliyeye sevk edildi. Lüks bir villanın müştemilatında bulunan hapların, bu yıl İzmir'de, miktar olarak ele geçirilen en yüksek uyuşturucu madde olduğu bildirildi.
İzmir'de lüks villada 38 bin 400 ecstasy hap el geçti
Haberler / 3. Sayfa
23 Mart 2013 Cumartesi 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda, Hollanda'dan kente uyuşturucu madde getirilip sokak satıcıları kullanılarak turizm merkezlerinde piyasaya sürüleceği bilgisini edindi. Harekete geçen ekipler, takip sonucu, Küçükyalı Semti'ndeki Emel .A.'ya ait lüks bir villaya, şüphelilerin kaldıkları otellere ve araçlarına baskın yaptı. Narkotik operasyonları için eğitilen 'Diablo' adlı polis köpeğinden de yararlanılan operasyonda 'Ferrari' markalı 38 bin 400 ecstasy hap ele geçirildi.

Uyuşturucuyla ilgili çifte vatandaş olan D.P., dayısı N.P. ile E.Y. gözaltına alındı. N.P.'nin lüks villanın sahiplerinin şoförlüğünü yaptığı öğrenildi. Sorgularında susma haklarını kullanan zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Emniyet yetkilileri, uyuşturucu haplarla villa sahiplerinin bir ilgisi olmadığını belirtti. Ayrıca, hapların, bu yıl İzmir'de, miktar olarak ele geçirilen en yüksek uyuşturucu madde olduğu söyledi.

Ekipler, yine Bayraklı İlçesi'nde gerçekleştirdiği bir başka operasyonda, sokak satıcılarına dağıtılmak üzere 24 kilogram esrar ele geçirdi. Bu operasyonla ilgili gözaltına alınan F.K. de adliyeye sevk edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası