Ege Postası
Geri

İzmir'de ortadan kaybolan hasta eşini arıyor: 5 gündür haber yok

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yaşayan 28 yaşındaki Özcan Yüzak, akciğer hastası olan ve hastaneye gittiğini söyleyerek evden ayrıldıktan sonra 5 gündür haber alamadığı eşi 25 yaşındaki Gülbahar Yüzak'ın bulunabilmesi için yardım istedi.
İzmir'de ortadan kaybolan hasta eşini arıyor: 5 gündür haber yok
Haberler / 3. Sayfa
20 Kasım 2015 Cuma 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Torbalı'da yaşayan akciğer kanseri ev kadını Gülbahar Yüzak, geçen pazartesi günü hastaneye gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Gülbahar Yüzak'dan bir daha haber alınamadı. Polise kayıp başvurusunda bulunan gazete dağıtıcısı Özcan Yüzak, eşini gören ya da yerini bilenlerin kendisine haber vermesi için yardım istedi.



Özcan Yüzak, "Eşimin başına mutlaka bir şey geldi. Yoksa evine gelirdi. Ulaşmayınca İzmir'deki bütün hastanelere baktım ancak bir sonuç alamadım. Çok merak ediyorum başına bir şey mi geldi diye. Zaten hastaydı hastaneye gitmiş, ancak hastane sonrasında bulamıyorum kendisini" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası