Ege Postası
Geri

İzmir'de sağanak etkili oldu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarının ardından sabah saatlerinden itibaren İzmir'de sağanak yağış etkili oldu.
İzmir'de sağanak etkili oldu!
Haberler / İzmir
17 Haziran 2023 Cumartesi 08:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından İzmir'de bugün sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış etkili oldu.

Zaman zaman şiddetini artıran yağmur nedeniyle caddeler ve sokaklar göle döndü. Trafikte araçlar ilerlemekte güçlük yaşadı. Sabah saatlerinde etkili olan sağanak, YKS sınavına girecek adaylar ve iş yerlerine gidecek olan İzmirlilere zor anlar yaşattı..

Öte yandan Buca ve Konak başta olmak üzere birçok ilçede su baskınları yaşandı.

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürlüğü ekipleri sorun yaşanan yerlere anında müdahale etti.

YAĞIŞLAR YARIN DA DEVAM EDECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün (MGM) son değerlendirmelerine göre; İzmir Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak ve Kütahya çevrelerinde ise yarın gök gürültülü sağanak yağış beklendiği duyuruldu.

Ege Bölgesinde beklenen gök gürültülü sağanak yağış için ise şu açıklama yapıldı:

“18.06.2023 Pazar günü İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak ve Kütahya çevreleri ile Afyonkarahisar'ın batısında beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası