Ege Postası
Geri

İzmir'de sevdiği kızın yakınları eceli oldu

İZMİR'in Konak ilçesinde, kendisiyle konuşmaya gelen sevgilisinin yakınlarıyla tartışan 17 yaşındaki Muhammet Nurullah İdi, göğsünden bıçaklanarak öldürüldü. Kızın babası A.T.'nin de bıçakla hafif yaralandığı olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı, bir kişinin ise arandığı bildirildi.
İzmir'de sevdiği kızın yakınları eceli oldu
Haberler / 3. Sayfa
16 Haziran 2015 Salı 14:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, Kadifekale Semti'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Yıllar önce babasını kaybeden ve annesi de Ağrı'da yaşayan Muhammet Nurullah İdi, İzmir'deki yakınlarının yanında yaşamaya başladı. Açıktan lise okuyup inşaatlarda çalışan Muhammet Nurullah İdi, bir süre önce de bir kızla gönül ilişkisi yaşamaya başladı. iddiaya göre bunu öğrenen kızın babası A.T., yanına kardeşi İ.T.'yi alıp Muhammet Nurullah İdi ile konuşmaya gitti. Yanında arkadaşı C.K. bulunan İdi ile konuşan A.T. ve kardeşi, bir daha genç kızla görüşmesini istemedi. Ancak konuşma tartışmaya döndü. İki grup arasındaki kavgada, İdi bıçakla göğsünden, A.T. de sırt ve bacağından yaralandı. Durumu ağır olan Muhammet Nurullah İdi İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, A.T. ise Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Muhammet Nurullah İdi, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. A.T. ise tedavisinin ardından taburcu edildi, polis tarafından gözaltına alındı. Ayrıca, olay yerinde bulunan C.K. da gözaltına alındı. Olayın ardından kaçan İ.T.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'da yapılan otopsinin ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen Muhammet Nurullah İdi'nin toprağa verilmek üzere Ağrı'ya götürüldüğü belirtildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası