Ege Postası
Geri

İzmir'de sıcak hava bunaltacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 10 Haziran hava durumu raporunu yayımladı. Son rapora göre yurdun batısında aşırı sıcaklar görülmesi bekleniyor. İzmir'de sıcak havanın önümüzdeki bir kaç gün daha etkili olması bekleniyor.
İzmir'de sıcak hava bunaltacak
Haberler / İzmir
10 Haziran 2024 Pazartesi 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- DHA- Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, son meteorolojik değerlendirmelere göre; yarından itibaren hava sıcaklıklarının batı kesimlerden başlayarak daha da artacağı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri bölge genelinde mevsim normallerinin 8 ila 12 santigrat derece üzerinde seyredeceği tahmin edildiği bildirildi. Hafta sonu yağışla birlikte sıcaklıkların batı kesimlerde azalarak mevsim normalleri civarına inmesi bekleniyor. Önümüzde 11-14 Haziran tarihlerinde il merkezlerinde beklenen en yüksek sıcaklıklar şöyle:

"İzmir'de 38, 40, 40, 37; Aydın'da 42, 44, 45, 44; Manisa'da 43, 45, 43, 41 Balıkesir'de 41, 42, 41, 38; Çanakkale'de 32, 35, 35, 36 santigrat derece."

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası