Ege Postası
Geri

İzmir EÜ'de hasta çocuklar için etkinlik

İzmir'deki Ege Üniversitesi (EÜ) Çocuk Hastanesi Hematoloji Bölümü'nde tedavi gören lösemi hastası çocukların moral ve motivasyonlarını arttırmak için Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.
İzmir EÜ'de hasta çocuklar için etkinlik
Haberler / İzmir
7 Haziran 2024 Cuma 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) önderliğinde kutlanan Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, EÜ Çocuk Hastanesi Hematoloji Bölümü'nde lösemi tedavisi gören çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Hastane servisinin önü balonlar ve süslerle dekore edilirken hastanede yatan çocuklar maskotlar eşliğinde dans etti. Çocuklar için hazırlanan kukla gösterisi sayesinde çocuklar keyifli anlar yaşadı. LÖSEV gönüllüsü resim eğitmeni rehberliğinde tuvallere Van Gogh'un ünlü 'Ayçiçekleri' tablosunu resmeden çocuklara anneleri de eşlik etti. Etkinliğin sonunda, LÖSEV tarafından hazırlanan özel hediyeler maskotlar aracılığıyla çocuklara teslim edildi. Hijyen koşullarının en üst düzeyde tutulduğu bu moral ve motivasyon çalışmaları ile çocuklara umut aşılandığı belirtildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası