Ege Postası
Geri

İzmir'de şiddetli lodos fırtınası

İZMİR'de öğleden sonra aniden çıkan lodos vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli lodos Körfez'de hayatı olumsuz etkiledi.
İzmir'de şiddetli lodos fırtınası
Haberler / İzmir
21 Eylül 2015 Pazartesi 17:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Öğleye kadar yazı aratmayan bir gün yaşayan İzmir'e öğleden sonra sonbahar geldi. Bayram tatili nedeniyle Kordon'da çok sayıda kafeterya, restoran dolup taşarken aniden başlayan şiddetli rüzgar işletmecilere zor anlar yaşattı.



Körfez'de oluşan dalgalar kıyıları döverken bazı vatandaşlar dalgalara karşı selfie yapıp fotoğraf çekti.



Zaman zaman üç metreyi bulan dalgalar kıyıda gezenleri zor durumda bıraktı. Sahil kenarında balık tutunlar fırtınaya rağmen balık tutmaktan vazgeçmedi. Etkili olan lodos nedeniyle deniz seferleri kısa süreli aksadı. Akşama doğru İzmir'e mevsimin ilk yağmur damlaları düştü. Hazırlıksız yakalanan İzmirliler ıslandı. Meteoroloji, kıyı Ege'de bayram tatili boyunca yağmur ve fırtına uyarısı yaptı. 



BEKLENEN YAĞMUR GELDİ
İzmir'de öğleden sonra aniden çıkan lodos vatandaşlara zor anlar yaşattı. Şiddetli lodos Körfez'de hayatı olumsuz etkilerken bir süre sonra, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıda bulunduğu yağmur da kente düşmeye başladı. Bir çok İzmirli Cumhuriyet Meydanı ve kordonda hatıra fotoğrafı çektirdi. Yağmurdan korunmak isteyenlerse koşarak tentelerin altına girdi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası