Ege Postası
Geri

İzmir'de spor günlüğü

Göztepe, Giresunspor'un golcüsü Samed Kartal'ı resmen renklerine bağladı. Ve DIŞ transferde hızlanan Altay, Ofspor'un tecrübeli sol kanat oyuncusu Serkan Silan'ı renklerine bağlarken siyah beyazlı takımla sözleşmesini fesheden İsmet ise Trabzonspor'la anlaştı.
İzmir'de spor günlüğü
Haberler / Spor
1 Temmuz 2014 Salı 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SAMED KARTAL RESMEN GÖZTEPELİ
Sar-kırmızılılar, Karadeniz ekibiyle sözleşme yenilemeyen 26 yaşındaki golcüyle yapılan uzun pazarlıkların ardından anlaşmaya vardı. Geçen sezon Giresun formasıyla 33 maçta ağları 12 kez havalandırarak yeşil-beyazlıların şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan tecrübeli futbolcunun 2 yıllık mukaveleye imza attığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre Teknik Direktör Suat Kaya'nın Samed transferinden haberi olmadığı, Sportif Direktör Barış Güçlü'nün gizlice bu takviyeyi gerçekleştirdiği iddia edildi. Samed transferini medyadan öğrenen Kaya'nın, Güçlü ile arasının bozulduğu ve ikili arasında soğuk rüzgarların estiği ifade edildi.

ALTAY'DA SERKAN TAMAM İSMET TRABZONSPOR'DA
DIŞ transferde hızlanan Altay, Ofspor'un tecrübeli sol kanat oyuncusu Serkan Silan'ı renklerine bağlarken siyah beyazlı takımla sözleşmesini fesheden İsmet ise Trabzonspor'la anlaştı.
Futbola Fenerbahçe'de başlayan, İzmirspor, Türk Telekom, Marmaris Belediyespor, Selçukluspor, Balıkesirspor ve Tarsus İdmanyurdu formalarını da terleten 31 yaşındaki futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.
Siyah beyazlıların Serkan'ın yanı sıra yine Ofspor'dan stoper Gökhan Caba ile ilgilendiği ve transferin bitme aşamasında olduğu kaydedildi. Yeni sezonda İkinci Lig'de üst sıralarda yer almak isteyen Altay'ın listesinde Tepecikspor'un orta saha oyuncusu Günay Şakar ve Aydınspor 1923'ten Samet Kumbaşı da bulunuyor.

İSMET TRABZONSPOR'DA
Altay'la sözleşmesini sezon bitmeden tek taraflı fesheden İsmet Gökseloğlu, Trabzonspor'la anlaştı. Siyah beyazlı yönetim, haksız fesihte bulunduğu gerekçesiyle genç futbolcuyu Futbol Federasyonu'na şikayet ederken Trabzonspor'un ileride sorun yaşamamak için Altay'a bir miktar ödeme teklif ettiği öğrenildi. Altay'ın altyapısından yetişen Ali Şaşal da Eskişehirspor'a bedelsiz gitmişti.

TRABZONSPOR'UN NIASSE İNADI
Golcaleri Paulo Henrique'yle yollarını ayıran Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor'un yıldız oyuncusunu transfer etmek için yeniden harekete geçti. Aston Villa'dan Bent ve Marsilya'dan Gignac'ın maliyetinin yüksek olması, Dünya Kupası'nda vitrine çıkan Cezayir Milli Takımı'nın starı Slimani'nin de değerinin katlanmasıyla yeni arayışlara giren Trabzonspor yönetiminin Niasse'ın işini bitirmek için bu hafta Akhisar Belediyespor yönetimiyle bir araya geleceği öğrenildi.
Galatasaray'a sattığı Olcan Adın'dan 4 milyon, Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Adrian'dan 3.2 milyon ve son olarak Çin'in Şangay takımına giden Henrique'den 4.1 milyon Euro alacak Trabzonspor'un, Niasse transferinde elinin güçlendiği belirtildi.
Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Trabzonspor'un uzun süredir Niasse'la ilgilendiğini belirterek, "Biz Niasse'ı satabileceğimizi açıkladık. Şartlarda anlaşabilirsek oyuncumuzu veririz" dedi.
Yeşil siyahlılar, geçen sezon 12 gol atan golcü futbolcunun bonservis bedelini 3 milyon Euro olarak belirlemişti.

BUCASPOR JEBRİN'İ RENKLERİNE BAĞLADI
İki sezon önce Karadeniz ekibine sattığı Jebrin'i peşinat ödemeden transfer ederek kadrosunu güçlendiren Bucaspor, Ganalı oyuncuya geçmişten sarkan 100 bin dolar borçta da indirim yaptırdı. Bucaspor'la maç başına anlaştan 23 yaşındaki futbolcunun, 100 bin dolar alacağının yarısını hibe ettiği açıklandı.

Jebrin transferini oldukça karlı kapattıklarını söyleyen Asbaşkan Adil Demir, "Oyuncunun İzmir'de oynamak istemesi elimizi güçlendirdi. Jebrin'i renklerimize bağlayarak hem kaliteli bir ismi kadromuza kattık hem de önemli bir borç yükünden kurtularak, gelmesi muhtemel transfer yasağını engelledik. Üstelik Jebrin'le maç başı ücret karşılığında anlaşarak transferi ucuza bitirdik" diye konuştu.

ALTINORDU'DAN FERHAT ATAĞI
ALTINORDU, Gençlerbirliği'nden kaleci Ferhat Kaplan'ı renklerine bağlamak için harekete geçti. 
Başkent ekibinde üçüncü kaleci konumunda olan ve 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki Ferhat'ın kırmızı lacivertli ekibe gelmeye sıcak baktığı, iki kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.
Menemen'de doğan ve futbola amatör META'da başlayan Ferhat Kaplan, 2005-06 sezonunda Dardanelspor'a transfer oldu. Beş sezon kırmızı beyazlı ekipte forma giyen genç file bekçisi, 2011-12 sezonunda Gençlerbirliği'ne gitti. Ferhat geçen sezon Süper Lig'de 4'ü ilk 11'de olmak üzere 6, kupada ise 3 maçta Başkent ekibinin kalesini korudu.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası