Ege Postası
Geri

İzmir'de spor günlüğü

Bugün İzmir sporunda yaşanan gelişmeler Bucaspor İrfan Başaran'ın peşine düşerken,Göztepe Volkan ve Sametle anlaştı. Altay ise altyapıdan yetiştirdiği Ali Şaşal ve İsmet Gökseloğlu'nu elinde tutamayarak 1 milyon TL zarar etti.
İzmir'de spor günlüğü
Haberler / Spor
2 Temmuz 2014 Çarşamba 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BUCASPOR'UN GÜNDEMİ İRFAN
BUCASPOR'a 2012-2013 sezonunun devre arasında Adana Demirspor'dan alındıktan sonra Bucaspor'un PTT 1'inci Ligi'nde play off oynamasında büyük katkı sağlayan İrfan Başaran, dönmeye hazırlanıyor.
Geçen yıl Fethiyespor'da küme düşme üzüntüsü yaşayan 25 yaşındaki İrfan, teknik direktör Sait Karafırtınalar'ı arayarak futbol hayatını Bucaspor'da sürdürmek istediğini söyledi.
Fethiyespor ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanan orta saha oyuncusunun maç başı ücret karşılığında Bucaspor'a geleceği ve transferin bitmek üzere olduğu öğrenildi. Sait Karafırtınalar'ın eski futbolcusuna sıcak baktığı ifade edilirken İrfan'ı kaptan Zafer'e alternatif olarak düşündüğü bildirildi. PTT 1'inci Lig'de 94, 2'nci Lig'de 20 ve Süper Lig'de de 14 kez sahaya çıkan İrfan, 13 gol atma başarısı gösterdi.

GÖZTEPE'DE SAMET VE VOLKAN KALDI
İÇ transferde Aytek, Sabutay, Cihan ve Halil'le kesin olarak anlaşan Göztepe, 2 futbolcusu Volkan ve Samet'le de el sıkıştı.
Sarı kırmızılı kulüple sözleşmeleri devam etmesine rağmen satış listesine konmaları gündeme gelen 2 futbolcuyla yola devam kararı alındı. Teknik direktör Suat Kaya'nın orta alanda görev yapan Volkan ve Samet'e yeni sezonda ihtiyacı olduğunu belirterek takımda kalmalarını sağladığı belirtildi. Suat Kaya'nın Tolga Çavdar konusunda karar vermediği, tecrübeli futbolcunun Göztepe'deki geleceğinin önümüzdeki günlerde netleşeceği bildirildi. 
İç transferi büyük ölçüde çözen Göztepe, Beşiktaşlı Koray, Adana Demirsporlu Burak, Balıkesirsporlu Ertuğrul, Kartasporlu Ramiz, Aydınspor 1923'lü Seçkin, Giresunsporlu Samed ve Yeni Malatyasporlu Eren'in ardından Hataysporlu Halil Karataş'la da anlaşma aşamasına geldi.

ALTAY'IN 2 FUTBOLCUSUNDAN ZARARI 1 MİLYON TL
ALTAY, alt yapısından yetiştirdiği kaleci Ali Şaşal ve İsmet Gökseloğlu'nu elinde tutamayarak yaklaşık 1 milyon TL zarara girdi. 
Siyah beyazlı kulüpten alacakları için Futbol Federasyonu'na başvuran Ali, mukavelesi bittiği için Eskişehirspor'la anlaştı. Parasını tahsil edemediği için sözleşmesini tek taraflı fesheden İsmet ise Trabzonspor'a gitti. Geçen sezon Ali Şaşal'a 750 bin, İsmet'e de 300 bin TL fiyat biçen siyah beyazlı kulüp, yuvadan uçan 2 futbolcusunun transferinden kasasına tek kuruş koyamadı.
Geçmiş dönemlerde Okay Yokuşlu'yu 2 milyon 300 bin, kaleci Gökhan Değirmenci'yi 800 bin, Eren Güngör'ü 850 bin TL'ye Kayserispor'a, Musa Çağıran'ı 1 milyon TL'ye Galatasaray'a, Oğulcan Gökçe'yi 500 bin TL'ye Trabzonspor'a, Aytaç Kara'yı da 400 bin TL'ye Eskişehirspor'a veren Altay yönetimi, Ali Şaşal ve İsmet'te hüsrana uğrayarak önemli bir gelirden oldu. Altay, sözleşmesini tek taraflı fesheden İsmet'i dava açmaya hazırlandığı öğrenildi.

ALTINORDU'NUN GÖZÜ ERKAN'DA
TRANSFERDE Bucaspor'dan Berkay, Nazilli Belediyespor'dan Yusuf, Köln'den Koray ve Duisburg'tan Erdoğan'ı renklerine bağlayan Altınordu, gözünü Akhisar Belediyespor'un yeni sezonda kadroda düşünmediği sol kanat oyuncusu Erkan Taşkıran'a dikti.
PTT 1'inci Ligi'nde taraftarları heyecanlandırıp takımı ateşleyecek oyuncu arayan kırmızı lacivertlilerin 29 yaşındaki futbolcuyla görüşmelere başladığı belirtildi. Bucaspor'da oynadığı dönemde Altınordu Başkanı Başkan Seyit Mehmet Özkan, teknik direktör Hüseyin Eroğlu ve futbol direktörü Murat Dizdar'ı yakından tanıyan tecrübeli oyuncunun teklife sıcak baktığı ve İzmir'e dönmek istediği öğrenildi. 
Akhisar Belediyespor'la mukavelesini sona erdirmeden bir açıklama yapmayacağını belirten Erkan, geçen sezon yeşil siyahlı formayla 9 lig maçına çıkmış, 1 gol atmıştı.

NAZİLLİ BELEDİYESPOR'DA GÜLLERİ ŞOKU 
YENİ sezon öncesi 2'nci Lig'de zirve hesapları yapan Nazilli Belediyespor'da Taner Gülleri şoku yaşanıyor. 
10 Haziran'da siyah beyazlı kulüple sözleşme imzalayan genç teknik direktör, istediği transferlerin yapılmadığını öne sürerek görevi bıraktı. Dün akşam saatlerinde Esat Ergüler Tesisleri'nde Başkan Hilmi Volaka ve yöneticilerle bir araya gelen Gülleri, bu koşullarda çalışmasının mümkün olmadığını belirterek istifasını verip, İstanbul'a döndü.
Görevde kaldığı 21 günlük süre içinde geleceğe dair bir ışık görmediğini belirten genç çalıştırıcı, "Ben iddialı bir teknik direktörüm ve büyük düşünüyorum. Ancak aynı vizyonu yönetimde göremedim. Transfer edilmesini istediğim hiçbir futbolcu alınmadı. Nazilli Belediyespor'un tek şansı Belediye Başkanı Haluk Alıcık. Diğer yöneticiler olsa da olur, olmasa da. Daha fazla konuşup kulübe zarar vermek istiyorum. Benden bu kadar" diye konuştu.

GÖKHAN BERGAMA'DA
BERGAMA Belediyespor, geride bıraktığımız sezon Menemen Belediyespor'da 2. Lig'e yükselme sevinci yaşayan Gökhan Köse'yi renklerine bağladı. Turgutluspor altyapısından yetiştikten sonra Afyonkarahisarspor ve Menemen Belediyespor'da forma giyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, kırmızı-lacivertli kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Kulüp Başkanı Hakkı Özlü, kadroyu sil baştan yenilediklerini belirterek, "Teknik heyetin belirlediği isimleri renklerimize bağlayıp, yeni bir takım oluşturuyoruz. Kadro istikrarını sürdürebilmek için anlaştığımız futbolculara en az iki yıllık imza attırıyoruz. Gökhan'ın yeni sezonda takımın önemli kozlarından biri olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası