Ege Postası
Geri

İzmir'de telefon dolandırıcısı yakalandı

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde telefonla arayıp kendisini polis diye tanıttığı 71 yaşındaki N.Ö. ile 78 yaşındaki S.Ö.'nün 25 bin lira parasını dolandıran 27 yaşıdaki C.Y. yakalandı. Başka bir kişiyi daha dolandırdığı ortaya çıkan C.Y. tutuklandı.
İzmir'de telefon dolandırıcısı yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
21 Aralık 2015 Pazartesi 16:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karşayaka ilçesinde oturan N.Ö. ve S.Ö.'yü ev telefonundan arayıp, kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, bankalarda yolsuzluk yapan memurlara yönelik bir operasyon düzenlediklerini, bu nedenle hesabında bulunan paralarını çekerek kendilerine teslim etmeleri gerektiğini söyledi. Dolandırıcı, seri numaraları alınan paraların kendilerine tekrar teslim edileceğini belirtti. Buna inanan N.Ö. bankadan çektiği 25 bin lira parayı bu kişiye teslim etti. Hesabında kalan 100 bin lirayı çekmek için tekrar bankaya yönlendirildiği sırada şüphelenip, Bostanlı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek şikayetçi oldu. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla C.Y. yakalandı. C.Y.'nin bir gün önce de Karabağlar ilçesinde 52 yaşındaki G.İ.'nin aynı yöntemle 10 bin 500 lira parasını dolandırdığı anlaşıldı. Mühür bozma suçundan da arandığı tespit edilen C.Y. sevkedildiği adliyede tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası