Ege Postası
Geri

İzmir'de turiste günlük gazete!

İZMİR Alsancak Limanı’na kruvaziyer turlarla gelen turistler, yolcu çıkış kapısında hizmete açılan yabancı yayın standı sayesinde günlük gazeteleri okuyabiliyor.
İzmir'de turiste günlük gazete!
Haberler / İzmir
17 Ağustos 2013 Cumartesi 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Avrupa ülkelerinden gelen turistler, Alsancak Limanı yolcu çıkış kapısındaki yabancı yayın standı sayesinde, kendi ülkelerinde okudukları günlük gazeteleri, her türlü dergi ve diğer yayınları satın alıp okuma imkanı buluyor. Turistler hem kent turuna çıkarken hem de dönüşte stantlardan satın aldıkları gazete ve dergilerle gemiye dönüyor.

Turizimciler, bu uygulamadan turistlerin memnun olduklarını dile getirerek, "Kenti gezmeye gelen turistler özellikle kendi ülkelerinde çıkan günlük gazete ve dergileri okuyamamanın sıkıntısını dile getiriyorlardı. Liman içine turistlerin kolayca ulaşabildikleri bir yerde açılan yabancı yayın stantı, önemli bir eksikliği gidermiş oldu" dedi. Günlük yabancı gazete ve yayınların büyük bölümünün Dalaman Havalimanı’ndan getirildiği belirtildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası