Ege Postası
Geri

İzmir'i sis örttü

İZMİR'de, etkili olmaya başlayan sis, görüş açısını düşürürken, yüksek noktalardan kent merkezi, görünmez hale geldi.
İzmir'i sis örttü
Haberler / İzmir
3 Ocak 2013 Perşembe 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Kentin nemli havası soğuk hava ile zemine yakın alanlarda bir araya gelince İzmir kent merkezi başta olmak üzere ilçelerinde sis tabakası oluştu. Dün akşam saatlerinde itibaren yoğun sis tabakası, kentin üzerini beyaz bir örtü gibi kapladı. Kentin ana kesimleri Yeşildere, Yeşillik, Altınyol ve Ankara Caddeleri üzerinde yer yer görüş uzaklığı 10 metrenin altına kadar düştü. Yükseltisi fazla olan Konak İlçesi'ndeki Kadifekale Mahallesi ile Bornova İlçesi'ndeki Atatürk Mahallesi'nde ise 1 metre ötesi görülmez hale geldi. Buca İlçesi Çaldıran Mahallesi'nin Yeşildere Caddesi'ne bakan kayalık tepesine yapılan dev Atatürk rölyefi ile kent merkezi gibi siste görünmez oldu.



İzmir Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kıyı kesimlerde daha çok puslu havanın hakim olduğunu iç kesimler ile rakımı yüksek olan alanlarda ise daha yoğun olan sisli havanın yer aldığını belirtti. Havanın ısınması ile sisin dağılacağı ayrıca, bugün gece saatlerinden itibaren sisin tekrar etkili olabileceği kaydedildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası